IKSU-kort ordinarie flöde

Varmt välkommen att träna och må bra med oss. Vi tror på idén att mångsidig träning ger bättre förutsättningar för ett friskare och starkare liv. Som medlem med IKSU-kort har du tillgång till ett brett och varierat utbud.

Om din arbetsgivare är intresserad av träningskortsavtal med IKSU så finns information och kontaktuppgifter under företag.

Anläggningar - Välj om du vill ha access till IKSU sport, IKSU spa eller både och. Bonusanläggningen IKSU plus ingår alltid. 

Betalningsform och bindningstid - Välj mellan att betala månadsvis i förskott via autogiro >12 månader eller välj betalning över disk med kort/kontant i förskott 12 månader, fyra månader eller en månad. OBS! Vi kan inte ta emot betalning med kontanter över disk på IKSU plus.

Alltid eller dagtid - Du kan välja mellan access alla öppettider på respektive anläggning eller söndag-fredag fram till kl 14:30.

En översikt över våra kort hittar du här

Läs våra medlemsvillkor.  For English - Terms and conditions

1 Välj anläggning

Välj om du vill ha access till IKSU sport, IKSU spa eller både och. Anläggningen IKSU plus ingår alltid.

Nordens största idrottsanläggning. Här möts du av energi och puls.

Njut av träning och rekreation i en fantastisk miljö.

Här tränar du gym och gruppträning, nära centrum med utsikt över Umeälven.

Jämför anläggningar  
2 När vill jag träna?

Du kan välja mellan access alla öppettider på respektive anläggning eller söndag - fredag fram till kl 14:30

3 Medlemskap i idrottsföreningen IKSU

För att få köpa ett IKSU-kort eller ansluta dig till en sektion måste du vara medlem i föreningen IKSU. Du som medlem (som fyller lägst 18 år under mötesåret) har rösträtt på föreningens årsmöte. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

4 Betalningssätt

Välj mellan att betala månadsvis i förskott via autogiro  eller betalning över disk med kort/kontanter i förskott . Vi kan inte ta emot betalning med kontanter över disk på IKSU plus. För att teckna avtal om medgivande till betalning via autogiro måste du vara minst 18 år.

Studeranderabatt gäller om:
Du fyller 16-19 år innevarande år (legitimation krävs).
Du läser minst 8 hp/termin vid universitet eller högskola (intyg krävs).
Du läser minst 26% vid exempelvis Komvux, Folkhögskola, SFI etc. (intyg krävs).

5 Maila sammanfattning att ta med till anläggning

Genom att skicka e-post till dig själv har du möjlighet att spara dina val och ta med underlaget dig till anläggningen när du vill köpa ditt IKSU-kort.

Sammanställning
{{ key }}
{{item.name}}
{{item.cost}}

Tillval