På IKSU sport finns ett antal organiserade träningsformer för beachvolleyboll.


 

Grundteknik och spelpass

För alla medlemmar som har ett giltigt träningskort med access till sport och plus. Denna träningsform bokas under beachträning på iksu.se eller via appen. Det finns bokningsbara pass för dig som både vill träna grundteknik och spela tillsammans med andra. Du kommer att träna med max sju andra deltagare som bokat in sig på passet. Tränaren ansvarar för två grupper samtidigt, en med damer och en med herrar. Träningen leds av spelare från IKSU beachvolley. Vid frågor kontakta IKSU på info@iksu.se.

 

Nybörjarkurs

Nuybörjarkursen vänder sig till dig som inte spelat så mycket tidigare men är sugen på att testa. Kursen kommer att sträcka sig över fem veckor och gå igenom grunderna i beachvolley för att du sen ska kunna träna vidare själv och kanske söka till sektionens andra träningsgrupper. Mer info och möjlighet att göra en intresseanmälan finns här.

 

IKSU beachvolleys träningsgrupper

Ungdomsträning

IKSU beachvolley bedriver ungdomsträning för killar och tjejer från 13 till ca 18års ålder. Om du har några frågor kring ansökan eller ungdomsgrupperna kan du kontakta oss på ungdom.beach@iksu.se eller sektionens ungdomsansvarige Emmelie Viklund, 0735-35 63 43

Träningsgrupper

Sektionen erbjuder sektionsmedlemmar med tävlingsambitioner möjlighet att delta i träningsgrupp. Antalet träningsgrupper varierar men nivån är från elit- till Open-nivå. De krav vi ställer på våra träningsmedlemmar är följande:

  • Tävla för IKSU beachvolley.
  • Vara medlem i sektionen IKSU beachvolley.
  • Hjälpa till med skötseln av våra anläggningar (IKSU, Skogis och Bettnes).
  • Arbeta som funktionär vid Swedish Beach Tour Umeå.

Vårterminen 2017 så testar vi ett nytt format för vår träningsverksamhet där vi utöver befintliga träningsgrupper öppnar för möjligheten att söka till två olika typer av satsningsgrupper. Lär mer här.

Ansökan till våra vanliga träningsgrupper görs här.

Ansökan SM-grupp görs här.

Ansökan Tour-grupp görs här.

Vi vill ha din ansökan senast 31 dec.

Vid frågor som rör träningsgrupper kontakta beachtraning@iksu.se 

 

Personlig Beachträning

För att boka PT-pass gör du följande.

1) Bestäm dig för vilken tränare du vill träna med, läs mer om tränarna här

2) Skicka en förfrågan och kom överrens om antal pass

3) Gå in på din kurs och betala

4) Boka själv din bana i hallen och se till så att tränaren också får reda på denna tid. Hör av dig till eventuella medspelare.

Nytt för i år (förutom det låga priset 250 kr/timme) är alltså att man bokar sin bana själv, samt att priset är detsamma oavsett hur många ni är på PT-passet.  Det innebär alltså att det kostar 125kr per person och timme om ni är två personer och ca 63 kr per person och timme om ni är fyra personer