Engagera dig

Du kan engagera dig på många olika sätt i IKSU klättring. Du kan vara med och hjälpa till att utveckla klättringen genom att vara med i sektionsstyrelsen. Är du en kunnig ledbyggare och vill vara  med och bygga nya leder på klätterväggen, då har du möjlighet att gå med i vår väggrupp. Du kanske vill bli inomhusinstruktör och hålla våra mycket populära introduktionskurser? Kanske har du andra visioner om klättring som du skulle vilja förverkliga med oss i IKSU klättring?

Just nu söker vi nya medarbetare för IKSUs ledbyggarteam!


Ledbyggargruppen består av 8st ledbyggare varav 6st arbetar torsdagar mellan 18:00 och 22:00 och två personer är lediga enligt rullande schema. Man kan även vara reserv och få jobba med oss då ordinarie lebyggare inte kan närvara. Ersättningen är 110kr per timma och varje ledbyggare som arbetat 12 timmar per 4-veckorsperiod får även IKSU-kort med access till IKSU sport.
Anmälan till gruppen sker terminsvis och antagning sker efter en första träff med gruppansvarig och klätterhallsansvarig (datum meddelas till alla sökande). Krav för att vara med är att du kan bouldra minst 6B och har vana av att klättra regelbundet. Du måste även vara medlem i IKSU klättring. Ledbyggarerfarenhet är inte ett absolut krav, men en ses som en viktig merit.
Maila till Åsa Hallberg på asahallberg@hotmail.com senast 10/1-2017 om du vill vara med

Kontinuerligt har vi också ett behov av:

Inomhusinstruktörer
Medlemmar till tävlingskommittén (Novemberdraget)
Ungdomstränare

 Vill du veta mer maila oss på klattring@iksu.se så får vi prata vidare!

Ser fram mot att höra av dig!