För dig som har klättrat tidigare och nu är redo för mera utmaningar.

Grundkurs Klätterteknik den 9/2 - 2017

För dig som har nyss börjat klättra och har grönt kort, vana av att säkra och har klättrat några gånger men vill lära dig grunderna i teknik för klättrare.

Kursen ger dig en snabbstart i grundläggande kunskaper inom klättring och klätterteknik. Du får lära dig grundläggande klättertermer och hur dessa används i praktiska situationer.

Kursen ger dig också möjlighet att prova ett antal teknikövningar som hjälper dig att utvecklas och lösa leder som kanske har varit övermäktiga hittills.
Efter kursen får du ett häfte med både träningsinformation och de övningarna du fick prova under kursen. Med hjälp av häftet kan du enkelt lägga till viktiga element i dina klätterpass och på så sätt hålla kunskaperna fräscha en längre tid.

Antalet deltagare begränsas till 8st så att kursen håller hög kvalitet och varje deltagare hinner få individuella tips och träningsrekommendationer. Det går två kurser på samma kväll, välj vilket pass du vill gå.

OBS! Anmäla görs på dinkurs.se, följ länken nedan. Även medlem i IKSU Klättring ska anmäla sig via dinkurs.se. Medlemskap kontrolleras efter anmälan.

Du som inte är medlem har möjlighet att bli medlem i IKSU klättring utan extrakostnad, välj detta under "Välj pris kategori*"

Återbetalning mot läkarintyg, medlemmar som går kursen kostnadsfritt och inte kommer utan kontakt oss i förväg behåller vi oss rätten att ta ut 300 kr i avgift.


Material: Sele, klätterskor, bekvämma träningskläder & krita.

Datum: Torsdag 9/2 (sista anmälningsdatum 7/1)

Tid: 17:30-19:30 alt 19:30-22:00

Plats: IKSU sport, kursväggen i entregatan.

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar i IKSU Klättring. 300:- för icke-medlem (OBS Max 8 deltagare per grupp. Anmälan krävs). 

Anmälan och betalning: https://dinkurs.se/43794

PRIS 

Kostnadsfritt för medlemmar i IKSU Klättring. 300:- för icke-medlem (OBS Max 8 deltagare. Anmälan krävs).

 

PLATS

IKSU sport, kursväggen i entregatan