Välkommen till en dag på IKSU spa!

Välkommen till en dag med spa och träning! En dag på IKSU spa är en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i vacker konstsmyckad miljö. Du kan delta i några av våra gruppträningsklasser och få tillgång till gym- och konditionsrum. Kanske vill du njuta av en skön simtur i Baltiska Havet, basta eller slappna av i någon av våra varma källor. För att ditt besök ska bli komplett, boka en behandling och besök vårt trevliga café som har ett utbud av lättare rätter.

 

Relaxen på IKSU spa är stängd på grund av renovering fram till 3 juni. Även ångbastun och torrbastun samt badtunnan på balkong som ligger i anslutning till denna lokal är avstängda under byggperioden. Ångbastu och torrbastu på nedre plan samt en varm källa vid bassängen finns fortsatt att nyttja fram till 28 maj.

Under perioden 29 maj – 2 juni renoveras även bassängen vilket gör att vi kan erbjuda ett begränsat utbud av bad och rekreativa ytor. Som endaggäst kan du ta del av ångbastu och torrbastu på nedre plan, nyttja vårt gym eller delta på något av våra gruppträningspass, besöka solrummet eller boka tid för en behandling. I våra omklädningsrum finns tillgång till torrbastu samt schampo, balsam och duschtvål i våra duschar.

Den 3 juni beräknas samtliga renoveringar vara klara.

För mer information kontakta receptionen 71 24 60.

Tack för visad hänsyn för oljud och annat som kan förekomma under ombyggnationen. 

 

Bra att veta inför ditt besök

Besök oss

 

Bokar du någon av våra behandlingar så erbjuder vi dig Spadag med ritual för endast 265 kr (ordinarie pris 470 kr/530 kr). Läs mer nedan om våra olika behandlingar.


Är du medlem med giltigt IKSU-kort men inte har access till IKSU spa har du 10% rabatt på Spadag och Spadag med ritual på IKSU spa.

Se våra behandlingar

Medlem med giltigt IKSU-kort har 10% rabatt på behandlingar på IKSU sport och IKSU spa

Finns på IKSU spa

Våra hud- och spaterapeuter

Jessica Rönnqvist
Jessica Rönnqvist
Karin Thorslund
Karin Thorslund
Sandra Ågren
Sandra Ågren
Viktoria Löfvenberg
Viktoria Löfvenberg