För dig som ska springa terrängloppet för första gången eller om du är ute efter ett nytt personligt rekord.

Att genomföra en hel eller delar av ”En Svensk Klassiker” har blivit alltmer populärt senaste åren och om du har lyckats knipa en av startplatserna till Lidingöloppet så vill du förstås prestera ditt bästa. Oavsett om du är nybörjare eller elitmotionär så har våra erfarna personliga tränare (PT) träningsupplägget och tekniktipsen som kan ta dig till ett nytt ”pers” för tävlingen. Vi kan hjälpa dig komma i mål stolt, stark och med lust att anmäla dig igen!

Lidingöloppet-paketet innehåller kvalificerade fystester samt fem 50 minuters träffar med en personlig tränare med grenspecifik kunskap och specialistutbildning inom distanslöpning. Under de fem PT-träffarna lär du dig mer om konditions- och styrketräning samt teknik som är specifikt för distanslöpning. Du får även råd kring kost och återhämtning samt strategitips såsom pacing, utrustningsval, omgivningsfaktorer samt sömn- och dygnsrytm.  Du får ett träningsprogram specifikt för dig som du kan följa mellan träffarna och som utgår ifrån ditt mål för Lidingöloppet. De kvalificerade fystesterna mäter din kondition, rörlighet samt kroppssammansättning och genomförs i början och efter PT-träffarna, för att kunna jämföra dina värden.

Bra att veta

Lidingöloppet-paketet genomförs under en tidsperiod av cirka sexton veckor och det är du som bestämmer vilka tider och dagar som passar.

Erbjuds dig som är medlem med IKSU-kort. Om du anmäler en grupp medlemmar, ange samtliga deltagare i gruppen vid beställning. Om du anmäler dig enskilt, lägger vi in dig på vår intresselista.

Kontakt

PT, Oskar Tollknäpper oskar.tollknapper@iksu.se

PRIS

5950 kr med giltigt IKSU-kort

 

PLATS

IKSU sport

IKSU spa

ANMÄL DIG