Driftstekniker

Är du intresserad av att arbeta i en organisation med ett trevligt och sunt arbetsklimat, tillsammans med engagerade och drivna medarbetare? Då kan denna tjänst som Drifttekniker vara något för dig. 

Om IKSU

IKSU är en ideell idrottsförening, öppen och tillgänglig för alla. Föreningen och dotterbolaget IKSU Hälsa AB arbetar för ett friskare och starkare Umeå samt för att vara förstahandsvalet för umeåborna som vill träna. Med verksamhet på fyra anläggningar runt om i staden, skapar IKSU förutsättningar för härlig träning och rörelse där medlemmarna kommer i första hand. 

IKSU:s drift ansvarar för drift och underhållsarbete på våra 4 anläggningar: IKSU sport, IKSU spa, IKSU plus Hedlunda och IKSU plus Öbacka. I denna roll kommer du ingå i ett team med 3 kollegor som också är drifttekniker samt en fastighetschef.

Arbetsbeskrivning

Som Drifttekniker hos oss kommer du att arbeta med förebyggande drift- och underhållsarbete med inriktning mot bland annat tekniska installationer. I arbetet ingår även mindre administrativa arbeten, funktionskontroller och mätningar. Arbetsuppgifterna innebär även felsökning och reparationer. En stor del av arbetet består av att optimera våra värme, kyl och ventilationssystem. Du ansvarar för handläggning av protokoll och deltar vid besiktningar samt bistår i projekt vid ny och ombyggnationer. Tillsammans med övrig driftspersonal kommer du att sköta hantering av felanmälan och att planera och utföra delar från underhållsplaner för både kort- och långsikt. 

Vi på IKSU har stort fokus gällande hållbarhetsfrågor, miljö och energi, du kommer att bidra i det lagarbetet genom att bidra till energioptimering.

Beredskapsarbete och jourutryckningar kommer att ingå i tjänsten, vilket innebär att du ska vara tillgänglig vid akuta driftstörningar.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom drift- och underhåll, fastighetsteknik, styr- och reglerteknik eller motsvarande, högskola eller KY, med inriktning fastighet alternativt flera års (minst 5 års) relevant yrkeserfarenhet. Du har goda kunskaper i värme- och ventilation samt styr- och reglersystem.Vi ser även gärna att du arbetat med skötsel av elektriska anläggningar SS-EN 50110-1. Du har också kunskap om faktorer som spelar roll för energibalans i en byggnad samt fastigheters miljöpåverkan.

Meriterande är utbildning inom VS, EL, Ljudteknik, Bygg, Värmepumpar/Fjärrvärme, Energiteknik, Energioptimering och skötsel/drift av badanläggning. Erfarenhet från system som DEDU, Ibinder, Ichemistry, Siemens CC är meriterande.

Vi ser att du är en självgående person som är utåtriktad, flexibel, kreativ och målmedveten. Du är engagerad och noggrann samt har en god problemlösningsförmåga. För att trivas på IKSU ser vi även att du har ett intresse och engagemang för IKSU:s produkter och tjänster.

Eftersom tjänsten innebär mycket kontakter med medlemmar, kunder, kollegor och entreprenörer krävs det att du är serviceinriktad, lösningsorienterad och lyhörd med en god kommunikationsförmåga. Detta innebär även krav på god samarbetsförmåga och förmåga att fatta kloka beslut.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Frågor om tjänsten: Besvaras dagtid av Markus Sjögren 090-17 08 29

Om du är intresserad av att arbeta med oss, ber vi dig skicka in din ansökan via e-post till ansokan@iksu.se. Märk din ansökan med ”Drifttekniker”. Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Dock senast den 1 mars 2024.

Kontaktpersoner:

Markus Sjögren, Fastighetschef, tel. 090 - 17 08 29
Andreas Norman, Facklig representant Unionen, tel. 090-17 08 28