Handla med ditt IKSU-ID

Har du nån gång kommit till IKSU och insett att du glömt något hemma, hänglåset, eller kanske vattenflaskan?Eller har du kommit ut från ditt träningspass och känt att du snabbt behöver få i dig energi, men plånboken är kvar i bilen?

Då vill vi tipsa dig om köpkonto via ditt IKSU-ID! Här kan du läsa mer om IKSU-ID.

Köpkonto är en utökad service vilken gör det möjligt att också handla med ditt IKSU-ID. Du kan handla för upp till 300kr per månad, räntefritt och avgiftsfritt. Dina köp dras via autogiro i slutet av varje månad. 

Villkor autogiro

Här kan du läsa om vår villkor för autogiro.

Frågor och svar

Var kan jag handla med mitt IKSU-ID?

Med ditt IKSU-ID kan du handla i varuautomater inne i anläggningen och i receptionen samt i caféet på IKSU spa.

Hur aktiverar jag köpkonto på mitt IKSU-ID?

Om du har ett autogiro idag:  Gå in på IKSU:s hemsida, klicka på “logga in” längst upp till höger. När du är inloggad godkänner du avtalsvillkoren, då aktiveras köpkonto och det du handlar för varje månad dras via ordinarie autogirodragning. Tänk på att det ska vara du som är betalaren på autogirot.

Om du inte har autogiro idag: Om du betalt ditt IKSU-kort kontant eller om det erhållits via företag eller organisation, då behöver du registrera dina kontouppgifter hos oss.

Dessa uppgifter lägger du in på bokningssidan på IKSU:s hemsida. Klicka på “Logga in” högst uppe till höger på hemsidan. Här kommer du direkt till din användarinformation. Därefter klickar du på fliken “Kontoinformation” och lägger in dina kontouppgifter. När du har ett aktivt autogiromedgivande kan du gå in på bokningssidan igen och godkänna villkoren för att aktivera tjänsten.

Hur lång tid tar det innan jag kan använda köpkonto-tjänsten?

När du lagt in ditt kontonummer och accepterat villkoren tar det ett par dagar upp till en vecka att få ett medgivande från din bank. Vill du kolla status, loggar du in på din internetbank och kontrollerar om medgivandet gått igenom.

Kostar det något att använda köpkonto?

Nej, du betalar endast för de produkter du köper. Inga andra räntor eller avgifter tillkommer.

Kontonumret som är registrerat är felaktigt, hur byter jag?

Kom förbi receptionen så hjälper vi dig lägga in korrekta uppgifter.

Mina kontonummer står redan i systemet men jag har inget autogiro, vad gör jag då?

Om du haft ett autogiro under de senaste två åren kan det hända att dina kontouppgifter finns kvar i vårt system. Godkänn villkoren och ta sedan kontakt med receptionen så hjälper vi dig att kontrollera att det finns ett aktivt medgivande för ditt autogiro.

Kan jag stänga av köpkonto-tjänsten?

Den aktiverade tjänsten går att stänga av på ditt IKSU-ID om du inte vill ha den längre. Detta gör du via denna länk.

Är det någon åldersgräns för att använda köpkonto?

Ja, du måste vara 18 år för att kunna nyttja tjänsten. Man behöver vara 18 år för att kunna ha ett autogiro. Det måste också vara du själv som finns registrerad som betalare.

Vad händer om någon annan, utan min vetskap, handlar med mitt IKSU-ID? Du ansvarar personligen för att ingen förutom du själv kan nyttja ditt IKSU-ID, vare sig det gäller inpassering i anläggningen eller för att handla via köpkonto.

Allmänna villkor

Här kan du läsa om våra Allmänna villkor

Stänga av köpkonto

Om du inte vill ha möjlighet att använda ditt IKSU-ID som betalmedel kan du stänga av tjänsten genom att fylla i detta formulär.

Du kan när som helst återaktivera tjänsten genom att kontakta receptionen.