Rehab i frisk miljö

Sjukskrivning och ohälsa kostar tid, kraft och resurser för dig som arbetsgivare. När kroppen krånglar hos dina medarbetare kan vi på IKSU snabbt och effektivt hjälpa er. På IKSU har vi en unik verksamhet med professioner inom behandling, träning och anpassad rehabilitering samt modern och kvalitativ utrustning.

Vårt fysioterapiteam består av leg. Fysioterapeuter, leg. Naprapat och dipl. Massageterapeuter och teamet samverkar för att optimera medarbetarens resultat. Målsättningen är att återfå full rörelsekapacitet och funktion. Vi levererar idag till företag, försäkringsbolag, företagshälsovård samt privatpersoner. 

IKSU fysioterapi är din medarbetares sluss tillbaka i rörelse, träning och förbättrad funktion. Efter avslutad behandling/träning så finns möjligheten att fortsätta ta del av vårt breda utbud på IKSU. Vi vill vara en del av ditt företags framgång genom att fortsatt förebygga skador och ohälsa genom att kunna erbjuda träning, hälsoutveckling och fysioterapi.  

Undersökning och bedömning
IKSU Fysioterapi erbjuder dig som chef en specifik undersökning och bedömning av din medarbetares besvär vad avser rörelseapparaten. Vi lämnar därefter ett skriftligt förslag på åtgärder och en konkret handlingsplan för din medarbetare som tillsammans med dig tar ställning till fortsatt rehabilitering. För beställning vänligen fyll i beställningsformuläret, på denna sida.

Har du frågor och vill veta mer, kontakta någon av våra kundansvariga nedan.

Beställning

Beställning av undersökning/bedömning
För att boka in din medarbetare på en undersökning/bedömning – Klicka här för att komma till orderformuläret.  

Ola Viklund
Ola Viklund
Kundansvarig
Linda Kärrman
Linda Kärrman
Kundansvarig