Bokningsvillkor

Bokning

Boka plats på en aktivitet

Du kan boka aktiviteter tidigast sju dagar i förväg. Platserna släpps varje dygn kl. 21:00. Detta innebär att du på torsdag kväll kl 21:00 kan boka aktiviteter till nästkommande fredag.

Incheckning

Innan du deltar i en bokad aktivitet måste du checka in. Det gör du genom att dra ditt IKSU-kort i någon av incheckningsstationerna som finns i anläggningen. Du kan också checka in direkt i appen. 

Genom att checka in verifierar du att du är på plats. Till alla gruppträningsklasser samt till lagbollsporter och Golf får du en deltagarbiljett som ska tas med till aktiviteten. Om du checkar in i appen uppvisar du biljetten i din mobiltelefon.

Du kan checka in max två timmar före bokad tid. 

Tänk på att du måste checka in senast fem minuter innan aktiviteten startar. Därefter återgår platsen och blir tillgänglig för andra. 

Till Squash, Beachvolley, Badminton och Bordtennis checkar du in på samma sätt men får ingen biljett. 

Om du kommer för sent till aktiviteten kan du dra ditt kort i incheckningsstationen och boka in dig på en eventuell restplats. Då undviker du att ditt kort blir spärrat för bokning.

Avbokning

Avbokning skall göras senast en timme innan din bokade aktivitet startar. 

Om du glömt att avboka en tid eller missat att checka in på din bokade aktivitet, spärras ditt IKSU-kort. Det innebär att du fortfarande kan passera grinden till anläggningen men du kan inte förboka aktiviteter.

Bokningsspärr

Har du fått en bokningsspärr löser du den genom att betala en administrativ avgift motsvarande 50:- i receptionen eller i bokningen på iksu.se. Därefter kan du boka aktiviteter som förut!

Inloggning

Du använder samma inloggningsuppgifter i appen som du gör på www.iksu.se. På webben kan du också återställa eller ändra ditt lösenord.

Har du problem att logga in?

Vid problem att logga in kan detta t.ex. bero på att du inte betalt din medlemsavgift hos IKSU, att du inte registrerat en e-postadress eller att ditt kort blivit spärrat. 

Vänligen kontakta oss i receptionen så hjälper vi dig gärna!

Bokningsvillkor för barnpassning

IKSU:s passning är en tjänst som ingår i IKSU-kortutbudet på anläggningen IKSU sport som går ut på att vi passar kortinnehavarens barn i åldrarna 2 till 9 år i samband med att föräldern tränar på IKSU sport. 

Kortinnehavaren får endast lämna sina egna barn i vår passning. Vi tar emot max tio barn i taget. Barnet får lämnas max 90 minuter/tillfälle. 

När du lämnar ditt barn i IKSU:s passning vill vi att du visar legitimation, samma förälder som lämnat barnet skall också hämta det och även då kunna uppvisa legitimation. 

  • Du bokar plats i barnpassningen via vår webbokning eller bokningsapp. Det är möjligt att boka tre platser samtidigt (syskon).
  • Du kan boka sju dagar i förväg.
  • Avbokning skall ske senast en timme innan.
  • Vid ankomst till IKSU sport dras IKSU-kortet i en incheckningsstation i entréhallen eller så checkar du in barnet via bokningsappen i din mobiltelefon.
  • Du som förälder ansvarar för att ditt barn checkas in. Tänk på att ha god tidsmarginal om du själv ska delta på ett pass.

Läs övriga villkor för IKSU:s passning på här.