Är du en positiv och driven person som har lätt att skapa kontakt med nya människor? Tycker du dessutom om försäljning och är målinriktad? Då tror vi att du är helt rätt person!!

Vi söker dig som har ett stort IKSU-hjärta, är duktig på att skapa förtroende och värdesätter service och kvalitet. Du är kommunikativ och har förmågan att fånga människors uppmärksamhet. Du är prestigelös och en god lyssnare. Vi tror att du är medlem och tränar hos oss idag och därmed kan berätta om IKSU från ditt eget perspektiv. Du får gärna vara student och kunna förmedla IKSU:s budskap till andra studenter.

 

Som ambassadör för IKSU är du ansiktet utåt för hela föreningen. Arbetet innebär en säljande och informativ roll och sker på campus under terminsstartsveckan, 28 augusti -1 september 2023, ca 3 h per dag, samt eventuellt vid fler tillfällen under hösten. Du kommer tillsammans med en ambassadörskollega och Kaffevagnen UNO bjuda studenter på kaffe och prata om vad IKSU har att erbjuda Umeås studenter för intresserade presumtiva medlemmar.

 

Låter det intressant? Hör av dig till isabell.kangas@iksu.se för att boka ett kortare möte.
Isabell besvarar också frågor och funderingar gällande uppdraget.
Möten och erbjudande om anställning sker löpande, så skicka in din intresseanmälan redan idag!