Har du också förmånen att få friskvårdsbidrag från din arbetsgivare? Visst vet du att du kan använda ditt det hos oss. Du kan köpa IKSU-kort, massage, kostrådgivning eller kanske PT.

Hur gör jag för att kunna nyttja mitt friskvårdsbidrag? 

Träningskort med autogiro

Du som har ett träningskort med autogiro kan få ett intyg på genomförda dragningar att lämna till din arbetsgivare och få ut ditt friskvårdsbidrag.

Så här gör du:

  • Logga in i appen eller webbokningen 
  • På webben: Klicka på ditt namn uppe till höger, välj Mina sidor och sedan Mina abonnemang
    I appen: Klicka på Profil nere till höger och sedan och välj Mina abonnemang. 
  • Klicka på de tre prickarna vid ditt abonnemang och välj Skapa betalningsbevis
  • Välj datumintervall som intyget avser och klicka på Begär betalningsbevis. Vi kan intyga genomförda betalningar, men inte kommande. 
  • Klart - intyget skickas som PDF till din mejladress.


Träningskort betalt kontant

Du som köper ditt träningskort kontant och betalar hela kortet direkt via app/webb eller på en av våra anläggningar lämnar kvittot till din arbetsgivare.

Friskvårdskort

Ett enkelt sätt att använda friskvårdsbidraget då du inte behöver välja specifik produkt vid köpet (bara hålla dig inom spannet för vilka produkter som ingår i Friskvårdskortet). Friskvårdskortet går att köpa i våra receptioner, webb och app och kan användas vid betalning på samma platser. Du kan endast betala endast betala för följande produkter med Friskvårdskortet; Träningskort, entréer på IKSU sport och IKSU spa, massage, personlig träning och kostrådgivning

Friskvårdskortet går ej att nyttja till klippkort/andra värdekort.


Massage, kostrådgivning eller Personlig träning

Du kan även använda ditt friskvårdsbidrag för att köpa värdekort till massage, PT-tillfällen och Kostrådgivning. Du kan välja att köpa ett eller flera tillfällen. 


Om din arbetsgivare är ansluten till Benify gör du din beställning via deras portal.

Kom ihåg att ditt friskvårdsbidrag är personligt.