2022-10-27 -  

IKSU-familjen utökas med en fjärde anläggning och här kan du läsa lite om vad som väntar.

Vad kommer IKSU plus Hedlunda att bjuda på?
Den 950 kvm stora lokalen fördelat på två plan kommer rymma ett modernt gym och ett urval av gruppträningspass med bl a Total Training och Yoga. På IKSU plus Hedlunda möts du av en verksamhet anpassad för både motion och prestation. I gymmet hittar du maskiner för både styrka och kondition men det är stort fokus på fria vikter och öppna ytor - här kan du ta din träning till en ny nivå. Du kan värma upp och konditionsträna med utsikt över innebandyarenan.

Hur gör jag för att kunna träna på IKSU plus Hedlunda och när kan jag börja?
Vi jobbar intensivt för att färdigställa lokalerna samt få utrustning och schema på plats. Vi planerar att öppna i början av 2023 och så snart ett öppningsdatum är bestämt lovar vi att du får veta. 

I samband med att vi öppnar ytterligare en anläggning kommer nuvarande kortstruktur att förändras. Vi finslipar just nu de sista detaljerna kring den och presenterar den så snart allt är klart. Du som vill börja träna redan nu - starta ditt kort med det som passar dig bäst idag, så hjälper vi till med bytet i samband med öppning.

Är du medlem idag så kommer den ändrade kortstrukturen inte att påverka dig just nu. Om du vill ta del av IKSU plus Hedlunda så hjälper vi dig in i den nya kortstrukturen. 

Ett till IKSU plus - vad innebär det?
Våra IKSU plus-anläggningar har några gemensamma nämnare: här finns gym (med olika inriktningar), ett urval av våra gruppträningspass, omklädningsrum, generösa öppettider och det är obemannat med tillsyn.
För att vi alla ska hålla ordning på dem får nuvarande IKSU plus tillägget Öbacka i sitt namn. 

Så snart kommer IKSU-familjen innehålla fyra anläggningar:
IKSU sport, IKSU spa, IKSU plus Öbacka och IKSU plus Hedlunda.

 

Var hittar jag IKSU plus?
IKSU plus Hedlunda kommer vara belägen i Thoren Arena och IKSU plus Öbacka finns precis som vanligt på Konstnärligt campus.