IKSU ska byta verksamhetssystem - all data flyttas till ett nytt system. Anledningen är att öka driftsäkerheten och få ett system som är bättre anpassat för verksamheten.

Från och med tisdag 24 mars kommer du att märka att kommande veckas pass inte syns i bokningen. Du kan boka/avboka pass i nuvarande app/webbokning fram till 1 april. På grund av systembytet kommer alla bokningsbara aktiviteter att utgå på eftermiddagen och kvällen den 1 april.

I samband med flytten har vi begränsade möjligheter att ta betalt och hjälpa dig med ärenden rörande ditt medlemskap, men vi lovar att hälsa dig välkommen med ett leende och hjälpa till med det vi kan.


Hur påverkar det mig?

Boka pass och banor
Bokningen räknar ner till flytten, vilket innebär att du inte kan boka längre än till 1 april klockan 13:00, då det gamla systemet stänger. På grund av systembytet kommer alla bokningsbara aktiviteter att utgå på eftermiddagen och kvällen den 1 april. Pass och banor öppnar igen för bokning 2 april klockan 09:00. Det innebär att antalet dagar du kan boka i förväg minskar ju närmare den 1 april vi kommer. 

Ny bokningsapp
Bokningsapp/webbokning ersätts med en ny fr o m 2 april klockan 09:00. Då släpps bokningen en vecka framåt i den nya appen och webbokningen. Därefter fungerar bokningen som vanligt igen med 7 dagar i taget.

Lösenord
Du behöver skapa ett nytt lösenord i det nya systemet, det gör du genom att gå till webbokningen och klicka på ”Glömt lösenord”. Användarnamnet är precis som vanligt din e-postadress.

Incheckning
Observera att du inte kan checka in i den nya appen. Använd incheckningen på plats i våra anläggningar. I den nya appen kan du utöver att boka pass även köpa kort, medlemskap och boka behandling.

Behandlingsbokning
Du kan inte boka behandlingar måndag 30 mars till onsdag 1 april. Avbokningar kan du endast göra via telefon under dessa dagar. Nya bokningar kan du göra fr o m torsdag 2 april

Handla via webben
Webbshoppen är stängd fr o m söndag 29 mars klockan 22.00 och öppnar igen 2 april. Du kan under den tiden inte köpa träningskort, medlemskap eller betala spärrar via webb eller app.

Betala
Du kan inte handla hos oss dessa dagar. På IKSU spa kommer caféet att vara stängt under perioden som kassorna är stängda och vi kommer inte att kunna sälja saker i våra receptioner. Behandlingsbokningar kommer att faktureras.

 

Vad behöver jag göra?

Appen uppdateras om du har valt automatiska uppdateringar på din telefon, i annat fall behöver du uppdatera appen efter klockan 09:00 den 2 april.

Du skapar ett nytt lösenord genom att gå in i den nya webbokningen, skriva in din e-postadress och klicka på "Glömt lösenord".

För att checka in använder du incheckningen på plats i våra anläggningar.

Bokningen räknar ner

Det innebär att du kan boka enligt följande fram till 1 april klockan 13:00

24 mars - boka 8 dagar framåt
25 mars - boka 7 dagar framåt
26 mars - boka 6 dagar framåt
27 mars - boka 5 dagar framåt
28 mars - boka 4 dagar framåt
29 mars - boka 3 dagar framåt
30 mars - boka 2 dagar framåt
31 mars - boka 1 dag framåt

Ett nytt system innebär att personalen behöver lära sig många nya saker. En del frågor kan vi hantera snabbare och enklare medan andra ärenden behöver mera tid. Vi gör vårt allra bästa, men kanske måste du ha lite extra tålamod med oss i början av våren.