2021-01-28 -  

Du har säkert märkt att det är mycket bokat på våra aktiviteter just nu.

Med anledning av att vi har lägre kapacitet än vanligt begränsas möjligheten för medföljande vänner och endagsgäster att besöka oss en period framöver. Detta för att ge dig som medlem mera utrymme och minska risken för trängsel.

Kom ihåg att Ta med en vän gäller på de anläggningar där du som medlem själv har access enligt ditt kortavtal. Dvs har du vanligen access till IKSU sport och IKSU plus kan du ta med en vän till IKSU sport. Ha

IKSU sport  
På vardagar (måndag - fredag) erbjuder vi endast besök av medföljande vänner och endagsgäster innan klockan 14:30. På helger (lördagar, söndagar samt röda dagar) erbjuder vi besök av medföljande vänner och gäster under hela dagens öppettider.*  Detta gäller fram till 31 maj 2021, eventuellt kan perioden förlängas.

* I mån av plats på avsedd aktivitet, samt att det totala antalet besökare innanför grindarna inte överskrider 500 personer.IKSU plus
På IKSU plus finns inte möjlighet till besök av endagsgäster och medföljande vänner alls just nu med anledning av att anläggningen är obemannad dagtid på vardagar samt helger.


IKSU spa
Vi erbjuder dig som endagsgäst och medföljande vän möjlighet att boka ditt besök under våra öppettider. Under ditt besök har du tillgång till bassäng, varma källor, bastu, solrum och relax. Vill du delta på gruppträningspass eller träna i vårt gym är det möjligt att boka vid ankomst i mån av plats.