Nu söker vi instruktörer till IKSU:s gruppträning. Kanske är just du den vi söker!

Vi söker instruktörer inom:

  • Yin Yoga
  • Familjegympa

 

Vi söker dig som har ett stort intresse för gruppträning och vill hålla i gruppträningspass för våra medlemmar. Vi ser att du är en positiv person som sprider glädje bland kollegor och deltagare.  Tillgänglighet och förmåga att rycka in med kort varsel värdesätts. Ditt uppdrag på IKSU är som arvoderad instruktör.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.​

  • Yin Yoga – Relevant utbildning i träningsformen krävs.
  • Familjegympa – Ingen utbildning krävs då intern utbildning kan erbjudas. Erfarenhet av att arbeta med barngrupper är meriterande.

 

Omfattning: 1-2 pass/vecka

Arbetsplats: IKSU sport, IKSU spa, IKSU plus

Arbetstid: Eftermiddag, kvällar och helger.

Kontaktperson:

Lovisa Arkhult
E-post: lovisa.arkhult@iksu.se
Telefon: 090- 17 08 26

Om du är intresserad av att arbeta med oss, skicka in din ansökan via e-post till lovisa.arkhult@iksu.se

Märk din ansökan med "Gruppträningsinstruktör".

Urval sker löpande.

Inom IKSU arbetar vi med att få människor att må bättre. Våra huvudverksamheter är Träning, Hälsotjänster och Sektionsverksamhet. Vi drivs och engageras av att kunna erbjuda de bästa möjligheter för enskilda individer, privat eller som anställda i företag och organisationer, att påbörja och bibehålla ett hälsosamt och aktivt liv. IKSU är en ideell förening med särskild inriktning på fysiska aktiviteter, träning och tävlingsidrott. IKSU äger även ett bolag, (IKSU Hälsa AB) med fokus på friskvård, behandlingar och konferensverksamhet. Verksamheten drivs i tre separata anläggningar i Umeå - IKSU sport, IKSU spa och IKSU plus.