Simskola för barn på IKSU

Vi söker simlärare till vår simskoleverksamhet. Kanske är just du den vi söker!

Simlärare sökes

Vi söker utbildade simlärare och instruktörer till vår simskoleverksamhet på IKSU sport. Erfarenhet av simskola är meriterande.

Vi ser att du är en positiv person som sprider glädje bland kollegor och deltagare. Tillgänglighet och förmåga att rycka in med kort varsel värdesätts. Ditt uppdrag på IKSU är som arvoderad simlärare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Omfattning: 3-4 lektioner/vecka

Arbetsplats: IKSU sport

Arbetstider: Kvällar och helger

 

Är du den vi söker?

Skicka in en kort beskrivning av vem du är och av dina erfarenheter som simlärare. Urval sker löpande, sista ansökningsdag är 4 december 2022.

Skicka din ansökan till therese.wadebeck@iksu.se.

 

Ansök senast

Vi vill ha din ansökan senast 4 december 2022. Urval sker löpande, så passa på att skicka in din ansökan redan idag.

Kontakt

Therese Wadebeck
E-post: therese.wadebeck@iksu.se

Inom IKSU arbetar vi med att få människor att må bättre. Våra huvudverksamheter är Träning, Hälsotjänster och Sektionsverksamhet. Vi drivs och engageras av att kunna erbjuda de bästa möjligheter för enskilda individer, privat eller som anställda i företag och organisationer, att påbörja och bibehålla ett hälsosamt och aktivt liv. IKSU är en ideell förening med särskild inriktning på fysiska aktiviteter, träning och tävlingsidrott. IKSU äger även ett bolag, (IKSU Hälsa AB) med fokus på friskvård, behandlingar och konferensverksamhet. Verksamheten drivs i tre separata anläggningar i Umeå - IKSU sport, IKSU spa och IKSU plus.