Simskola för barn på IKSU

Nu söker vi simskolelärare till vår populära simskoleverksamhet. Kanske är just du den vi söker!

Dina främsta uppgifter:

Att vara en inspirerande och positiv simlärare som trivs att jobba med barn. Du jobbar med barn mellan 5-8 år.

Din profil:

Vi söker dig som tycker om att jobba med barn och som gärna har jobbat som simskollärare tidigare. Du ska helst vara utbildad enligt Svenska simförbundets riktlinjer. Vi ser att du är en positiv person som sprider glädje bland kollegor och deltagare. Flexibelitet och förmåga att leda och hantera många saker samtidigt är också egenskaper som vi söker. Tillgänglighet och förmåga att rycka in med kort varsel värdesätts.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.​

  • Omfattning: 3-4 tim/v  eller mer
  • Arbetsplats: IKSU Sport
  • Arbetstid: Kvällar och helger.

Om du är intresserad av att arbeta med oss, ber vi dig skicka in din ansökan via e-post till therese.wadebeck@iksu.se. Märk din ansökan med "Simskollärare".

Vi vill ha din ansökan senast den 22 december, 2019.

 

Ansök senast

Vi vill ha din ansökan senast 22 december 2019.

Kontakt

Therese Wadebeck
E-post: therese.wadebeck@iksu.se
Telefon: 090- 17 08 46 alt 070-3557112

Inom IKSU arbetar vi med att få människor att må bättre. Våra huvudverksamheter är Träning, Hälsotjänster och Sektionsverksamhet. Vi drivs och engageras av att kunna erbjuda de bästa möjligheter för enskilda individer, privat eller som anställda i företag och organisationer, att påbörja och bibehålla ett hälsosamt och aktivt liv. IKSU är en ideell förening med särskild inriktning på fysiska aktiviteter, träning och tävlingsidrott. IKSU äger även ett bolag, (IKSU Hälsa AB) med fokus på friskvård, behandlingar och konferensverksamhet. Verksamheten drivs i tre separata anläggningar i Umeå - IKSU sport, IKSU spa och IKSU plus.