Medlemskap

Varmt välkommen att träna och må bra hos oss. Som medlem med IKSU-kort hos oss har du tillgång till ett stort och varierat utbud av träning. Här finns instruktörer och tränare som har förmåga att ge träningsupplevelsen en extra krydda. Oavsett ålder, intresse eller tidigare träningsvana vågar vi lova att du hittar någon form av träning du kommer att gilla.

Idrottsförening
IKSU är en öppen ideell idrottsförening som bedriver verksamhet på anläggningarna IKSU sport och IKSU spa, IKSU plus, samt i ett antal sektioner. För att få köpa ett IKSU-kort eller ansluta dig till en sektion måste du vara medlem i föreningen IKSU. Du som medlem (som fyller lägst 18 år under mötesåret) har rösträtt på föreningens årsmöte. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet. 

Teckna och förläng ditt medlemskap i föreningen
Logga in antingen via appen eller webbokningen, välj Medlemskap i menyn och följ sedan anvisningarna. Du kan också betala på plats i receptionen på IKSU sport eller IKSU spa. Medlemsavgiften är för närvarande 200:- per kalenderår.

Här kan du läsa vad som ingår som förmåner i ditt medlemskap

Åldersgräns

Den åldersgräns som gäller för att få köpa ett IKSU-kort är att du fyller 16 år detta år. På IKSU sport finns vissa möjligheter för barn och ungdom under 16 år att träna tillsammans med en vuxen. Läs mer om våra koncept för barn och unga under Utbud.

Villkor för medlemskap och IKSU-kort

Läs mer om våra villkor här eller på engelska - Terms In English