Är du IKSU alpins nya ledare?

Rekryteringsprocessen för säsongen 2023/2024 är nu öppen!  Välkommen att ansöka nu!

IKSU alpin söker nu nya ledare till nästa säsong 2023/2024.
Vill du vara en del av vårt härliga team och tillsammans med oss skapa vinterns bästa skidupplevelser? Vi erbjuder dig att bli en del av ett härligt skidälskande gäng där vi gemensamt jobbar för att skapa resor av hög kvalitet med god service, till ett väldigt bra pris.

 

Vad innebär det att vara ledare på IKSU alpin?
Förutom att få åka med på våra skidresor och anordna snömässan, ligger det en hel del planering och förberedelser bakom. Detta innefattar att alla ledare har planeringsmöte kvällstid minst en gång varannan vecka. Utöver det är varje ledare en del av en mindre grupp, med olika ansvarsområde i sektionen. De olika ansvarsområdena är media, företagskoordinator, utbildning, marknadsföring och kanske den viktigaste biten (!) ekonomi. 

 

Jobbet är ideellt, så det är viktigt att du har engagemanget, gillar att jobba i team och har tiden för att skapa vinterns bästa skidupplevelse. Sista ansökningsdag är söndag 9 April 2023. Intervjuer kommer att ske löpande på IKSU sport. 

 

Om du vill bli en del av vårt härliga gäng så släng in en ansökan via länken HÄR!
Vid frågor, tveka inte att höra av dig till oss henny.andersson@iksualpin.se eller hanna.grenholm@iksualpin.se Sociala Medier

    

Kontakta Oss

För frågor eller funderingar kring våra resor, event eller verksamhet: 

info@iksualpin.se