UPPDATERING: Tyvärr måste vi meddela att resan blir inställd på grund av rådande omständigheter kring COVID-19. Vi tar nya tag nästa säsong och satsar på en härlig resa då istället!

Du minns väl hur det kändes med strålande sol och sand mellan tårna? Byt ut sanden mot gnistrande snö, pjäxträff och Sveriges bästa skidåkning. Nu är det dags, packa utrustningen och följ med oss till vårens höjdpunkt, den årliga resan till Riksgränsen.

Att få kliva upp en morgon i maj och se solen gå upp över Lapporten samtidigt som den sista korvmackan förbereds inför den kommande dagen är något som gemene man bara måste uppleva. Att sen låta stålkanterna jobba i pister perfekt preparerade av natursnö för att när som helst kunna svänga av från pisten ut i det fria och uppleva offpiståkning när den är som bäst - det är Björkliden och Riksgränsen det. 

Gillar du offpist är Riksgränsen platsen för dig. Vad sägs om att man i början av 1900-talet lät avveckla samhället Riksgränsen för att snömängden helt enkelt var för övermäktig? Detta kom att bli Riksgränsens signum och idag utnyttjas detta till Sveriges bästa skidåkning. Riksgränsen har dessutom mer än offpiståkning att erbjuda - även du som inte vet något bättre än att få höra stålkanterna bita i en väl preparerad pist kommer att trivas i Riksgränsen. Vill du hellre gå på tur så väntar Riksgränsen just på dig. Kanske vill du bestiga det mäktiga Nordalsfjället där NM i extremskidåkning avgörs varje år? Eller vill du hellre gå en tur till Norge och få chansen att njuta av utsikten över de becksvarta fjordarna som bryter av ett annars gnistrande vitt landskap?

Möjligheterna är oändliga för dig som gillar skidåkning, oslagbart vacker natur, lugna turer eller ett tufft pass på längdskidorna.

För mer information om Lapland Resorts AB och Riksgränsen, klicka här.

Pris:

2195:- inkl. buss och boende.

Observera att liftkort inte ingår utan kan köpas på plats.

Plats:

Riksgränsen 

Tid:

6-10 maj 2020

BOKNINGSVILLKOR