Kalle Zackari Wahlström

Vintern nalkas och i mörkret kan träningsmotivationen stundvis svikta.På årets Snömässa hälsar IKSU alpin Kalle Zackari Wahlström välkommen för att hålla en inspirerande föreläsning - allt för att maxa vår motivation till en bättre vinterhälsa!

"Stark som en björn, snabb som en örn"

 

Kalle Zackari Wahlström föreläser om hur man kan tänka kring träning för att det inte ska kännas "så satans tråkigt" och berättar om jobbiga saker han har gjort och vad han har lärt sig av det. Kalle är reklamaren som blev träningsbloggare och programledare i TV. I en föreläsning berättar han mer om sina tankar om träning.

"Man behöver faktiskt inte byta liv och sluta med allt kul för att få hålla på med träning. Träning tillhör nämligen inte de där i snabba sportiga kläder med quinoa och keso på armlängds avstånd. Det är inte heller något läskigt och skamfyllt som man gör två gånger i veckan för att man måste. Jag vill visa att träning kan vara någonting kul. Att kroppen älskar att få röra på sig och att träning tillhör alla, särskilt folk som tycker om att äta hamburgare och dricka öl."

Kalle är ingen träningsperson. Men han älskar att träna och att pressa sig så hårt han bara kan.
I föreläsningen berättar han på ett pekpinnebefriat och roligt sätt hur man kan hitta sin träningsglädje utan att nödvändigtvis vara en duktig typ som äter stenålderskost ur en plastburk varje dag.