Är du IKSU alpins nya ledare?

Rekryteringsprocessen för säsong 2018/2019 är KLAR

INFOTRÄFF
Vi på IKSU alpin kommer att hålla i en infoträff i Luxemburg på IKSU sport den 18 april klockan 19:00 - 20:00. Där kommer ni att kunna lyssna på hur det är att vara ledare inom sektionen samt ställa era frågor till oss personligen. Här tar vi upp vilka arbetsuppgifter som ingår i rollen samt hur vi arbetar som ett lag för att trivas och skapa skidglädje till våra resenärer. Välkomna!

Är du engegerad, initiativrik och har en vilja att hjälpa andra att få en fantastisk vinterupplevelse?

Vi i IKSU alpin söker varje år personer med olika kompetenser och erfarenheter för att täcka upp de olika arbetsområden som behövs i sektionen.

Exempel på sådana arbetsområden är; ekonomi, företagskontakt, intern utveckling och marknadsföring. Detta för att kunna bedriva all logistiskt arbete som ligger bakom skidresorna.

Vår grund ligger i orden:

“IKSU alpin ska med personligt engagemang förmedla skidglädje till våra resenärer genom skidresor till lågt pris, god service och hög kvalité.”

Då engagemanget är ideellt, så är det absolut viktigaste för oss att du har drivet, gillar gemenskapen och att arbeta i ett team för att vi tillsammans ska kunna skapa vinterns bästa skidupplevelse.

Ansökan är nu öppen!

Ansökningsformuläret hittar du här!

Sista ansökningsdag är 30 april och ansökningsformuläret skickas ifylld tillsammans med CV och bild till lisa.skarin@iksualpin.se

Vill få utförligare information om sektionen och vårt arbete, kontakta oss på:
lisa.skarin@iksualpin.se