Foto: Kristoffer Pettersson

Häng med oss på en härlig helg med knastrande skidåkning i tidiga vintersolens sken blandat med pepparkakor och glögg. Efter en lång sommar tjuvstartar vi på IKSU alpin vintern med en resa till riktiga fjäll, Hemavan.

Tack för deltagande på Luciaresan 2017 och vi hälsar er hjärtligt välkomna nästa år!

Vi åker från Umeå på fredagseftermiddagen för att anlända sent samma dag. När man vaknar på lördagen väntar två härliga dagar av utförsåkning, afterski och skönt häng. Passa på att komma bort från vardagen i Umeå och njut av riktiga fjäll! Hemavan är dessutom en av de mest snösäkra skidanläggningar i Sverige.

För er som trivs bättre på "slättförs" eller bara vill få frisk fjälluft så finns även möjlighet att hänga med utan att pröjsa för liftkortet. Detta passar för dig som hellre åker längdskidor eller bara vill bo i en mysig stuga i fjällen.

Vi kommer att bo i nyrenoverade privatägda stugor på Wärdshuset i Hemavan, bara ett stenkast från liftsystemet.

Stugorna har 4+1 bäddar. 1 sovrum med våningssäng, 1 sovrum med 2 enkelsängar och allrum med bäddsoffa. Stugorna har badrum med dusch och toalett. Allrum med litet kök samt matplats, kyl, frys, spis, ugn. Städutrustning, torkskåp, skidförråd finns. Rökning är ej tillåten i stugan.  Husdjur är ej tillåtet. Slutstäd ingår ej.

För mer information, samt bilder på stugorna, klicka här.

NYTT FÖR SÄSONGEN 2017/2018!
Missa inte Hemavans nyinvigda gondol! Norrliften är numera utbytt mot en sprillans ny gondol/telemix vilket innebär att både gondoler som rymmer åtta personer samt 6-sätes soffor finns på vajern. Färden upp till toppen kommer numera bli en upplevelse i sig. Nu kan man vila benen samtidigt som man kan njuta av milsvid utsikt över riktiga fjäll.

För mer information om Hemavan och liftsystemet klicka här.

Pris: 

Mer information hösten 2018

Plats: 

Hemavan

Datum: 

December 2018

Bokning:

Mer information hösten 2018

Bokningsvillkor