Foto: Kristoffer Pettersson

Häng med oss på en härlig helg med knastrande skidåkning i tidiga vintersolens sken blandat med pepparkakor och glögg. Efter en lång sommar tjuvstartar vi på IKSU alpin vintern med en resa till riktiga fjäll, Hemavan.

Vi åker från Umeå på fredagseftermiddagen för att anlända sent samma dag. När man vaknar på lördagen väntar två härliga dagar av utförsåkning, afterski och skönt häng. Passa på att komma bort från vardagen i Umeå och njut av riktiga fjäll! Hemavan är dessutom en av de mest snösäkra skidanläggningar i Sverige.

För er som trivs bättre på "slättförs" eller bara vill få frisk fjälluft så finns även möjlighet att hänga med utan att pröjsa för liftkortet. Detta passar för dig som hellre åker längdskidor eller bara vill bo i en mysig stuga i fjällen.

Vi kommer att bo i nyrenoverade privatägda stugor på Wärdshuset i Hemavan, bara ett stenkast från liftsystemet.

Stugorna har 4+1 bäddar. 1 sovrum med våningssäng, 1 sovrum med 2 enkelsängar och allrum med bäddsoffa. Stugorna har badrum med dusch och toalett. Allrum med litet kök samt matplats, kyl, frys, spis, ugn. Städutrustning, torkskåp, skidförråd finns. Rökning är ej tillåten i stugan.  Husdjur är ej tillåtet. Slutstäd ingår ej.

För mer information, samt bilder på stugorna, klicka här.

För mer information om Hemavan och liftsystemet klicka här.

Pris: 

Kommer snart!

Plats: 

Hemavan

Datum: 

7-9 december 2018

Bokning:

Mer information hösten 2018

Bokningsvillkor