Foto: Kristoffer Pettersson

Under en helg i slutet av januari strömmar studenter från norra Skandinavien till en och samma skidort. Student Ski är för dig som vill få allt på en och samma resa i vinter.

Tack för deltagandet på Student Ski 2018 och vi hälsar er välkomna igen nästa år!

Vilken ort om inte Hemavan skulle kunna erbjuda allt under en och samma helg? I Hemavan finns möjlighet för alla skidåkare; pister i alla svårighetsgrader, Snowpark, Ski- och Bordercrossbana och 30 km längdspår för den som vill.

Snowpark/Skicross

Hemavans Snowpark är norra Sveriges längsta och mest utvecklade park med rails och hopp för både nya som för mer rutinerade jibbers. Skicross går ut på att ta sig ner för en bana byggd med hinder så fort som möjligt och i Hemavan har de svenska Skicrosslandslaget designat banan för den optimala känslan av vad sporten går ut på.

Längdspår

För dig med lite mer fart i benen finns i Hemavan och Tärnaby tillsammans 40 km av längdspår. Här finns fina turer på fjället, snabba skatespår och så klart elljusspår för nattugglan.

Student Ski

Student Ski är en helg då Hemavan öppnar upp sitt system för studenter runt om norra Skandinavien. Långhelgen är proppfylld med aktiviteter och tävlingar för ära och priser att ta del av. Kanske den mest ärofyllda tävlingen är Mr. och Mrs. Studentski. Under helgen utnämns en student till årets vinnare, för att tävla gäller de att vara med och sprida glädje med sin närvaro.

Självklart är de inte bara skidåkningen och dagsaktiviteter som man följer med till Student Ski för. Under kvällarna har flera barer öppet för möte av nya vänner och glädja sig i ungdomen.

Boende

Boendet är i olika storlekar av stugor, varierande från 10 bäddars till 4 bäddars. Alla stugor innehåller kök, badrum och mysfaktor vad mer behöver man. Stugorna är placerade runt om i Hemavan och aldrig längre än några hundra meter från en lift.

Missa inte årets roligaste resa för dig och dina vänner till ett förnämligt pris. 

NYTT FÖR SÄSONGEN 2017/2018!
Missa inte Hemavans nyinvigda gondol! Norrliften är numera utbytt mot en sprillans ny gondol/telemix vilket innebär att både gondoler som rymmer åtta personer samt 6-sätes soffor finns på vajern. Färden upp till toppen kommer numera bli en upplevelse i sig. Nu kan man vila benen samtidigt som man kan njuta av milsvid utsikt över riktiga fjäll.

Hemavan

Mer information om Hemavan hittar ni på deras hemsida. Här finns nyheter om väder, information om backarna, aktiviteter att testa och mycket mer.

https://www.hemavantarnaby.com/

Gruppbokning

På grund av det hårda trycket så är gruppbokningarna fullbokade och vi kan tyvärr inte ta emot några fel. Biljetter kommar att kunna köpas på Snömässan den 26 november i begränsat antal. Vi räknar med ett hårt tryck även där så för att säkra din plats rekommenderar vi att ni är ute i god tid. Dörrarna till Snömässan öppnar 11:00.

PRIS:

Mer information hösten 2018

PLATS: 

Hemavan 

DATUM: 

Mer information hösten 2018

BOKNING:

Mer information hösten 2018

BOKNINGSVILLKOR