Hur bra låter det inte att gå på tur med lätt packning, matvaror som har bra hållbarhet och att se fram emot goda måltider? Då ska du lyssna på IKSU frilufts digitala torka mat-workshop där vi går igenom grunderna för att torka mat att ha med sig ut på tur!

I butikerna och på nätet finns det idag mängder av färdiga frystorkade rätter och finurliga ingredienser att köpa inför sin tur, men det blir lätt dyrt och ibland lite enformigt. Med enkla medel kan du förbereda och torka din egen mat hemma och sedan njuta av färdiga rätter på fjället, eller ha med torkade ingredienser för att komponera egna rätter vid tillagningen.

Vi kommer under kvällen gå igenom grunderna för att torka mat, allt ifrån förberedelse av råvaror till att torka hela rätter och vad som kan vara bra att tänka på vid tillagning. Workshopen kommer att hållas digitalt och vara på svenska.

Du anmäler dig på dinkurs.se

Additional dates (English)

This workshop will be held in Swedish. Another one will be held in English 21 april. Please visit https://www.iksu.se/sv/sektioner/iksu-frilufts/resa-och-tur/ for more information.

Pris:

65 kr

Plats & datum:

Online (Zoom) den 14 april 2021 kl. 19:00. Länk till workshopen skickas ut en dag innan. 

Vad ingår i priset:

Digital workshop

Förkunskaper:

Workshopen hålls på svenska. Du behöver ingen kunskap om att torka mat innan, vi tar allt från grunden.

Boka din plats:

Anmäl dig på https://dinkurs.se/torkamat.

Sista anmälningsdag: 9 April. Antal platser: 100.

Föreläsare:

Aline, +46 76 059 32 28, aline(at)iksufrilufts.se
Moa, +46 70 622 61 69, moa(at)iksufrilufts.se