Välkommen till oss på IKSU sportscamp!

Äntligen tillbaka – årets roligaste sportvecka!

Nu är anmälan öppen till Sportscamp på höstlovet v. 44! Boka här

Bra att veta

Vi erbjuder dig som är mellan 9–14 år att delta i ett utvecklande, allsidigt läger i innebandyns stad nummer ett, Umeå. Datum för lägret 2019 är ännu ej bestämt

Dagarna på campen handlar om sport, träning, gemenskap, glädje och upplevelser!

Lägret bedrivs dagtid med aktiviteter mellan kl. 08:45–16:00. Dörrarna är öppna för dig som deltar mellan kl. 08:00–16:30. Lunch samt mellanmål för att orka med allt kul ingår i priset.

Ni får ett material-kit i form av shorts, t-shirt och vattenflaska att använda under dagarna hos oss.

Flera sporter

Du kommer få prova på olika sporter och andra träningsformer som finns tillgängliga på anläggningen IKSU sport. Du får möjlighet att testa olika sporter och allsidig träning. Alla idrotter leds av kunniga instruktörer.

 

Change the game

Vi förespråkar en allsidig träning och livslångt lärande. Tillsammans med konceptet ”Change the game” ser vi en vinning i att alla får prova på och utöva så många idrotter som möjligt under sina ungdomsår. Vi vill låta unga ha det roligare, må bättre och leva ett längre och friskare liv. Som bonus kan de därmed öka sina chanser att bli riktigt bra på sport på sikt.

 

Allt under ett och samma tak!

Tack vare att all aktivitet bedrivs på Nordens största träningsanläggning – IKSU – så finns uppåt 20 olika sporter att utforska hos oss. Alla sporter och träning bedrivs under ett och samma tak - inom IKSU sports fyra väggar. Är ni intresserade av andra sektioners verksamhet så tveka inte att kontakta oss.

 

YTTERLIGARE INFORMATION OM CAMPEN KOMMER!

På vår camp kommer ni ha ledare från IKSU innebandy som:

 

Emelie Wibron
"Empa" är en världens bästa spelare, med en gedigen meritlista där utmärkelserna som både årets back och årets forward avslöjar hur komplett hon är.

 

Malin Marklund
Under många år var hon en av världens bästa målvakter och IKSU:s förstaval. Nu är hon målvakschef för samtliga målvakter hos IKSU innebandy och har koll på det mesta!

 

Amanda Delgado-Johansson
Med två avgörande straffar i två VM-finaler har tjejen som senaste säsongen utsågs till ”Årets forward” nerver av stål och en hel del tips om alltifrån nervositet till välplacerade skott!

 

Cornelia Fjellstedt
"Conne" sitter på en av innebandyvärldens finaste handleder och spelsinne och är en av A-landslagets givna spelare – med all rätt.

 

Sofia Joelsson
En av svensk innebandys stora målskyttar de senaste åren som vet var målet står och med "Joel" ska man prata om hur man rör sig i offensiv zon.

Snabbfakta

För barn i åldern 9-14 år (födda mellan 2004 till 2009)

När: Ej fastställt för 2019

Kostnad

Pris: 1499:-
Per person, mat & träningskit ingår

Boka under september månad så kan du nyttja boka tidigt-rabatten! Använd rabattkod: bokatidigt i anmälan för 200:- rabatt

Syskonrabatt

Använd koden syskon i anmälan för 300:- rabatt

Anmälan

BOKA

Instruktörer

Vi erbjuder dig som lägerdeltagare instruktörer som brinner för att lära ut vad som krävs för att bli så bra som du själv önskar.

Vi använder oss av IKSU:s kunniga instruktörer och den kompetens som finns i IKSU innebandys elitverksamhet.