Välkommen till oss på IKSU:s sportscamp!

Succén fortsätter - Var med på en aktiv campvecka!

Bra att veta

Vi erbjuder dig som är mellan 9–14 år att delta i ett utvecklande, allsidigt läger i innebandyns stad nummer ett, Umeå. Datum för lägret 2018 är ännu ej bestämt men vi återkommer så fort som möjligt när det är bestämt.

Dagarna på campen handlar om sport, träning, gemenskap, glädje och upplevelser!

Lägret bedrivs dagtid med aktiviteter mellan kl 08:45–16:00. Dörrarna är öppna för dig som deltar mellan kl 08:00–16:30. Lunch samt mellanmål för att orka med allt kul ingår i priset.

Ni får ett material-kit i form av shorts, t-shirt och vattenflaska att använda under dagarna hos oss.

Flera sporter

Du kommer få prova på olika sporter och andra träningsformer som finns tillgängliga på anläggningen IKSU sport. Du får möjlighet att testa olika sporter och allsidig träning. Alla idrotter leds av kunniga instruktörer.

 

Change the game

Vi förespråkar en allsidig träning och livslångt lärande. Tillsammans med konceptet ”Change the game” ser vi en vinning i att prova på och utöva så många idrotter som man kan under sina ungdomsår. Vi vill låta unga ha det roligare, må bättre och leva ett längre och friskare liv. Som bonus kan de därmed öka sina chanser att bli riktigt bra på sport på sikt.

 

Allt under ett & samma tak

Tack vare att all aktivitet bedrivs på Nordens största träningsanläggning – IKSU – så finns uppåt 20 olika sporter att utforska hos oss. Alla sporter och träning bedrivs under ett och samma tak - inom IKSU:s anläggnings fyra väggar. Är ni intresserade av andra sektioners verksamhet så tveka inte att kontakta oss.

På vår camp kommer ni ha ledare från IKSU innebandy som:

 

Emelie Wibron
"Empa" är en världens bästa spelare, med en gedingen meritlista där utmärkelserna som både årets back och årets forward avslöjar hur komplett hon är.

 

Malin Marklund
IKSU:s förstaval mellan stolparna sen många år tillbaka. "Mackan" har fått bära den blågula tröjan och kommer även att se över våra unga målvaktstalanger på campen.

 

Amanda Delgado-Johansson
Har länge varit IB världens "next one" och avgjorde senaste VM-finalen med sitt straffmål som debutant, av "DJ" kan det vara på plats att få tips på en bra dragning ;)

 

Alice Granstedt
Alice inte bara en glädjespridare av rang, utan även en av IKSU:s största talanger idag. Tidigare lagkapten i Svenska U19 landslaget.

 

Cornelia Fjellstedt
"Conne" sitter på en av innebandyvärldens finaste handleder och spelsinne och är en av A-landslagets givna spelare – med all rätt.

 

Sofia Joelsson
En av svensk innebandys successpelare senaste året vet var målet står och med "Joel" ska man prata om hur man rör sig i offensiv zon.

Snabbfakta

Ålder: 9-14 år

När: (Datum ej fastställt för 2018)

Mellan 08:45-16.00

Kostnad

Pris:
Per person, mat & träningskit ingår

Syskonrabatt

Anmälan (ej öppen för 2018)

BOKA

Instruktörer

Vi erbjuder dig som lägerdeltagare instruktörer som brinner för att lära ut vad som krävs för att bli så bra som du själv önskar.

Vi använder oss av IKSU:s kunniga instruktörer och den kompetens som finns i IKSU innebandys elitverksamhet.