Välkommen till oss på IKSU sportscamp!

Äntligen tillbaka – nu med ännu mer innebandy!

Nu är anmälan till Sportscamp på höstlovet v. 44 öppen! Anmäl dig här

Gillar du innebandy, är född 2007, 2008 eller 2009 och vill ha en superrolig vecka? Då är IKSU sportscamp något för dig! Med extra fokus på innebandyn kommer vi under V.44 att arrangera vårt sportscamp. Under veckan kommer tre av dagens fyra pass ha ett innebandyfokus, varav det fjärde kommer vara en annan spännande aktivitet. Dagarna på campet kommer handla om innebandy, glädje, gemenskap, sport och upplevelser!

Lägret bedrivs under fyra dagar, måndag till torsdag mellan 09:00 – 16:00 med öppna dörrar för alla deltagare mellan 08:00-16:30. Alla deltagare får under den första dagen ett material-kit i form av t-shirt, shorts och vattenflaska som används under campdagarna hos oss och som de sedan får behålla. Mat och mellanmål ingår också under dagarna där vi har två mellanmål, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Lunch ingår även i priset.

Huvudfokus kommer som tidigare nämnt i år att ligga extra myckeawt på innebandyn där vi kommer att ha kompetenta, duktiga och vana ledare. Våra tre innebandypass kommer vara noga planerade och anpassade efter den kunskap som deltagarna besitter. Det är därför en stor fördel om deltagaren spelar innebandy då huvudfokus ligger på just det. Vi tror att innebandypassen kommer vara givande för alla och att dagens fjärdepass, med en annan aktivitet, kommer vara uppskattad på alla håll.

 

Flera sporter

Du kommer få prova på olika sporter och andra träningsformer som finns tillgängliga på anläggningen IKSU sport. Du får möjlighet att testa olika sporter och allsidig träning. Alla idrotter leds av kunniga instruktörer.

 

Allt under ett och samma tak!

Tack vare att all aktivitet bedrivs på Nordens största träningsanläggning – IKSU – så finns uppåt 20 olika sporter att utforska hos oss. Alla sporter och träning bedrivs under ett och samma tak - inom IKSU sports fyra väggar. Är ni intresserade av andra sektioners verksamhet så tveka inte att kontakta oss.

 

YTTERLIGARE INFORMATION OM CAMPEN KOMMER!

Snabbfakta

För barn födda mellan 2007-2009

När: Vecka 44 (måndag till torsdag)

Kostnad

Pris: 1700:-
Per person, mat & träningskit ingår

Anmälan

BOKA

Instruktörer

Vi erbjuder dig som lägerdeltagare instruktörer som brinner för att lära ut vad som krävs för att bli så bra som du själv önskar.

Vi använder oss av IKSU:s kunniga instruktörer och den kompetens som finns i IKSU innebandys elitverksamhet.