Föräldrainformation

Vad är IKSU:s sportscamp?

Vi genomför en camp för ungdomar och barn i åldrarna 9-14 år, födda 2004-2009. Har ni ett syskon eller en kompis som är i åldersskarven, hör av er till oss för mer info.

Vi erbjuder ett fullspäckat schema med över 14 aktivitetspass under dessa dagar med allt från att testa olika idrotter till gruppträning och föreläsningar.

Vi har instruktörer från IKSU innebandys elitlag som kommer vara med deltagarna under dagarna. Barnen kommer varje dag att komma i kontakt med en eller flera instruktörer inom andra sporter från IKSU:s olika sektioner.

På IKSU innebandys sportscamp kommer barnen få möjlighet att pröva på en aktiv livsstil i en av norra Europas största träningsanläggningar; IKSU sport.

Den ideella idrottsföreningen IKSU har idag 16 sektioner inom olika idrotter. Läs mer på iksu.se

Pris

Priset för en vecka är 1499 kr.

I priset ingår deltagande under fyra dagar, prova-på-sporter, luncher och mellanmål, vattenflaska samt klädkit speciellt framtaget för Sportscamp.

Boka under september månad så kan du nyttja boka tidigt-rabatten på 200 kr. Använd rabattkod: bokatidigt i anmälan

Syskonrabatt

Är ni fler syskon från samma familj betalar första barnet fullt pris. Övriga syskon får 300 kr rabatt per person. Ange rabattkod: syskon i anmälan. Observera att rabattkoderna ej kan kombineras.

Avbokning

Vid avbokning fram till sista anmälningsdag återbetalar vi hela beloppet förutom en administrativ avgift på 250kr. Vid avbokning efter sista anmälningsdag återbetalas halva beloppet. För att avboka din plats meddelar du oss via cornelia.fjellstedt@sportassistans.com, vi behöver även era bankuppgifter så att vi kan göra en återbetalning. Om du inte kan delta på sportscampen pga. sjukdom/skada kontakta oss.

Försäkring

IKSU har via riksidrottsförbundet en grundförsäkring hos Folksam, som gäller för ledare, funktionärer, tränare och domare då de utför uppdrag åt föreningen (IKSU). Försäkringen omfattar också andra som tillfälligt utför ideellt uppdrag åt föreningen, även de som inte är medlemmar i föreningen. Försäkringen gäller inte för aktiva idrottsutövare som i egenskap av sådan deltar i match, träning, tävling, träningsläger eller liknande.

Aktiva idrottsutövare är ofta försäkrade genom sina respektive specialidrottsförbunds licens- eller medlemsförsäkringar. Försäkringen för barnen gäller via innebandyförbundet om man idag tillhör en förening. Om man inte är aktiv i någon förening idag, tveka inte att kontakta oss för mer information på innebandy@iksu.se

Har du glömt kvar något?

Om ni har glömt något på IKSU:s camp så tveka inte att mejla oss på cornelia.fjellstedt@sportassistans.com

Skicka med uppgifter på ditt barns namn, ditt namn, adress, mobilnummer, och en utförlig beskrivning på det som du glömt kvar. Skicka gärna med en bild på det kvarglömda föremålet.