Föräldrainformation

Vad är IKSU:s sportscamp?

Vi genomför en camp för ungdomar och barn födda 2007-2009.

På IKSU innebandys sportscamp kommer barnen få möjlighet att pröva på en aktiv livsstil i en av norra Europas största träningsanläggningar; IKSU sport.

Den ideella idrottsföreningen IKSU har idag 16 sektioner inom olika idrotter. Läs mer på iksu.se

Pris

Priset för en vecka är 1700 kr.

I priset ingår deltagande under fyra dagar, prova-på-sporter, luncher och mellanmål, vattenflaska samt klädkit speciellt framtaget för Sportscamp.

Avbokning

Vid avbokning fram till sista anmälningsdag återbetalar vi hela beloppet förutom en administrativ avgift på 250kr. Vid avbokning efter sista anmälningsdag återbetalas halva beloppet. För att avboka din plats meddelar du oss via cornelia@iksuinnebandy.com, vi behöver även era bankuppgifter så att vi kan göra en återbetalning. Om du inte kan delta på sportscampen pga. sjukdom/skada kontakta oss.

Försäkring

IKSU har via riksidrottsförbundet en grundförsäkring hos Folksam, som gäller för ledare, funktionärer, tränare och domare då de utför uppdrag åt föreningen (IKSU). Försäkringen omfattar också andra som tillfälligt utför ideellt uppdrag åt föreningen, även de som inte är medlemmar i föreningen. Försäkringen gäller inte för aktiva idrottsutövare som i egenskap av sådan deltar i match, träning, tävling, träningsläger eller liknande.

Aktiva idrottsutövare är ofta försäkrade genom sina respektive specialidrottsförbunds licens- eller medlemsförsäkringar. Försäkringen för barnen gäller via innebandyförbundet om man idag tillhör en förening. Om man inte är aktiv i någon förening idag, tveka inte att kontakta oss för mer information på innebandy@iksu.se

Har du glömt kvar något?

Om ni har glömt något på IKSU:s camp så tveka inte att mejla oss på cornelia@iksuinnebandy.com

Skicka med uppgifter på ditt barns namn, ditt namn, adress, mobilnummer, och en utförlig beskrivning på det som du glömt kvar. Skicka gärna med en bild på det kvarglömda föremålet.