Träna kampsport med oss på sommarmattan!

Välkommen till Sommarmattan!

Under sommaren kan du som är 7 år eller äldre träna med IKSU kampsport på Sommarmattan. Det kostar inget och inga förkunskaper krävs. På Sommarmattan träffar vi kompisar och lär oss judo, sport ju-jutsu och brasiliansk jiu-jitsu. Vid sidan av kampsporten erbjuds även kringaktiviteter som lekar, fika och slackline.

• För vem: Barn och ungdomar från 7 år uppåt. Gruppindelning sker på plats så att alla får bra träning utifrån ålder
• Tid och plats: Vi tränar på eftermiddagar på måndagar och onsdagar. På måndagar håller vi till på Ålidhem, oftast utanför biblioteket, är vädret dåligt så är vi däremot inne i lilla idrottshallen. Tid och plats för onsdagarna kommer dock att variera så kolla alltid vår kalender innan. Kalendern finner du längre ned på sidan.
• SMS-påminnelse: Klicka här och anmäl dig till vår SMS-grupp för att få en påminnelse dagen innan Sommarmattans träningspass. Obs! Andra som är med i gruppen kan se ditt mobilnummer och användarnamn. Om du svarar på ett SMS går det endast till våra ledare.
• Ta med: Oömma kläder (till exempel t-shirt och mjukisbyxor) och vattenflaska. Kampsportsdräkt finns att låna.
• Kostnad: Gratis

Sommarmattan är ett projekt som drivs av IKSU kampsport under vecka 22–34. Projektledare och huvudinstruktör är Matilda Frycklund. Hon har mångårig erfarenhet inom kampsport (aktiv tävlande, instruktör m.m.) och till vardags arbetar hon som idrottslärare och som ungdomsansvarig på IKSU kampsport. Sommarmattan har möjliggjorts med hjälp av stöd från Idrottslyftet från Västerbottens IF, Sveriges Akademiska IF och Svenska Budo- & Kampsportsförbundet samt från Umeå Kommun.

Om IKSU kampsport
Klicka runt och läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Info om vår träning för barn- och ungdomar 7–14 år
Info om vår träning för barn- och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
• Info om våra nybörjarkurser (från 15 år)

Kontakt
Har du frågor om Sommarmattan eller vår ungomsträning på IKSU kampsport? Kontakta Matilda Frycklund på tel 0702-815902 eller på info@iksukampsport.se.

SMS-påminnelse

Anmäl ditt nummer här för att få en SMS-påminnelse dagen innan Sommarmattans pass

Observera att:
• Andra som är med i SMS-gruppen kan se ditt användarnamn och mobilnummer
• Dina svar kan endast ses av våra ledare
• Du kan gå ur gruppen genom att skicka meddelandet "/stopp" och gå med igen genom genom att skicka "/start"