IKSU klättring är en sektion inom den ideella idrottsföreningen IKSU och medlem i Svenska Klätterförbundet.

Klättringen är en sport som är under stor tillväxt just nu, och där sektionen aktivt arbetar för att så många som möjligt ska få bra förutsättningar att träna klättring. Sektionen är klättrarnas röst inom IKSU. Sektion arbetar just nu väldigt mycket med klätterhallsprojektet mera om detta finner du under fliken Klätterhallsprjektet. Vi ordnar även en av Sveriges största tävling nämligen Novemberdarget som går av stapeln i november varje år. Vi arbetar även med att göra mindre tema tävlingar, resor till tävlingar i andra delar av landet, träningar, kurser och sociala aktivitet för att skapa en stor och trevlig gemenskap mellan klättrare i Umeå med omnejd.

IKSU klättring erbjuder dig att vara medlem i sektionen IKSU klättring. Som sektionsmedlem får du en klätterförsäkring, klättertidningen BERGSPORT och rabatter på olika tävlingar och resor. Samtidigt som du stödjer oss för en bättre och roligare klättring på IKSU, tillsammans blir vi starkare!

Det är inget att vänta på, bli sektionsmedlem här.

Skulle du vilja engagera dig inom klättringen på IKSU, var med i styrelsen, vara ledare, ledbyggar eller instruktör eller har några andra idéer som du vill förverkliga, tittar här för mera informmation.

Vi hälsar dig varmt välkommen!

Sektionsstyrelse

Henrik Norin
Henrik Norin
Sektionsordförande
Viktor Svartling
Viktor Svartling
Kassör
Gustav Molin
Gustav Molin
Accessansvarig
Agnes Leffler Rosendahl
Medlemsansvarig
Lucas Andersson
Lucas Andersson
Ledamot
Sara Boström
Sara Boström
Ledamot
Tobias Karlsson
Tobias karlsson
Ledamot
Tove Thegerström
Tove Thegerström
Ledamot