På våren arrangerar vi en multisporttävling i närheten av Umeå som passar alla som gillar en utmaning, nybörjare såväl som inbitna multisportare.

Välkomna till Stöcksjö Nano-AR/Campusknäcket. Ett adventure race i nano-skala under cirka två timmar kring Stöcksjö. Moment som ingår är paddling, löpning och cykling på främst skogsvägar/stigar. I alla momenten ingår enklare orientering. 

Vill man få en bra genomkörare tillsammans med sin fyrbente vän är det välkommet att ställa upp som dragekipage och man väljer då själv om man vill skippa paddlingen eller ha hunden uppbunden under tiden.

Även de som inte kör med hund kan välja att stå över paddlingen och startar då samtidigt med den första paddlaren som kommer in till växling.

 

Uppdaterad utrustning

Tillägg på utrustning är att ta med ryggsäck där löparskor ryms då en växling mellan cykel och löpning sker på annan plats är tc (tävlingscentrum). Detta för att slippa springa i cykelskor.

Tävlings PM

Start/Mål/TC:

Badplatsen vid stöcksjö sjömyrväg. Lämna grejer där och sedan parkera i första hand på Stöcksjö sjömyrväg 18. Klicka här för en karta.

 

Grenar:

Löpning, cykling, paddling

 

Starttid:

Gemensam start kl 11:00Beräknad segrartid: ca 2 h

 

Nummerlapps- och kartutlämning:

Från kl 10:00 på tävlingsdagen vid TC. Obligatorisk bangenomgång: kl 10:30 vid TC. 

 

Utrustning:

Obligatoriskt: hjälm vid cykling, flytväst vid paddling. Vätska och energi.

Rekommenderas: cykelkartställ, ryggsäck (för att transportera löpskor) och penna

 

Förändringar kan förekomma, gå med i vår facebookgrupp och följ eventet för uppdateringar. Välkomna!

Bli medlem i IKSU multisport

Om du blir medlem i sektionen för 100 kr får du billigare anmälaningsavgift på våra evengemang och du får också möjlighet att låna utrustning av sektionen till våra tävlingar. Vi har tex nyinköpta mtb-kartställ för utlåning. Anmälan för medlemskap gör du här.

Datum:

Tisdagen den 6 juni 2017 genomfördes årets tävling och vi vill tacka alla deltagare och funktionärer för en väl genomförd tävling. Välkomna tillbaka 2018.

Efteranmälan:

Öppen, +25 kr på respektive anmälningsavgift.

Anmälningsavgift:

100 kr för sektionsmedlemmar och 150 kr för övriga

Klasser:

Solo dam och herr. Det är en individuell tävling men det är självklart okej att följas åt runt banan eller ha med sin fyrbente vän

Anmälan:

Klicka på Anmäl dig och fyll i dina uppgifter

Kontakt:

multisport@iksu.se

 

ANMÄL DIG