Boka in helgen 12-14 maj för träningsläger! Lyckebo lägergård vid Tavelsjön är bokad (gården vid växlingen för norrlandsknäcket i höstas), en perfekt utgångspunkt för alla våra aktiviteter!

Välkommen till träningsläger vid Lyckebo lägergård!

Lägret är till för både erfarna multisportare och de som är nya i sporten, passen kommer att anpassas så att alla kommer att få pressa sig till sin nivå. Naturligtvis är det roligaste om så många så möjligt bor över hela helgen, men möjligheten att endast delta delar av helgen finns också. Ange isåfall i anmälan när du vill vara med, och om du önskar mat.

Sektionen kommer att subventionera kostnaden så det enda som man betalar för är måltiderna som kommer att tillagas av Tavelsjö Wärdshus!

Ett litet orosmoln är det kalla vädret, Tavelsjön ligger fortfarande täckt i is. Vi håller tummarna! I annat fall utgår paddeldelen och vi satsar mera på löpning och mountainbike. Är du intresserad av att hyra kajak ange det i anmälan så hjälper vi till med samordning.

Förutom kvalitativ träning hoppas vi att det ska bli en inspirerande helg med både föreläsningar och seminarium med en inbjuden idrottspsykolog från SISU. Välkomna!

Viktig info;
-Sista anmälan 7/5
-Pris 360kr för hela lägret alt 90kr per måltid.
-Medlemskap i sektionen krävs. Kostar 100kr, länk finns i anmälan.

Att ta med;
-Sänglinnen
-Handduk, bastuutrustning
-Utrustning för löpning, mountainbike och paddling. Om sjön hinner bryta upp kommer vattnet vara kallt, våtdräkt rekommenderas! Kan hyras i IKSU frilufts uthyrningsbutik Sarek.
-Sportdryck och energi för långpass

Program:
Ungefärliga tider, passen kommer att justeras både med avseende på deltagarantal, väder och rådande issituation! På fredagen går vi igenom passen och justerar längd beroende på önskemål.

Fredag

18.00 Löppass ca 60min
19.00 Bastu för de som vill
19.30 Middag, genomgång av träningspass och önskemål.
21.00 Mattias Nyström från Team Haglöfs/Silva visar bilder och berättar om VM i Brasilien.

Lördag

08.00 Frukost
10.00 Mountainbike+löpning i backe med/utan stavar. Ca 2h aktiv tid
13.00 Lunch
15.00 Paddling. Uppdelat pass med teknikträning för de som vill, för de andra ett kortare distanspass med avslutande intervaller. Ca 60-90min beroende på temperatur!
18.00 Middag

Under dagen/kvällen seminarium med idrottspsykolog från SISU på temat motivation och målbilder. Exakt tid meddelas senare!

Söndag
08.00 Frukost
10.00 Långpass löpning, mountainbike, paddling. Gruppen kommer antingen att delas upp med möjlighet att springa med en ledare som ger tips längs vägen, alternativt så kommer banan anpassas individuellt till en beräknad träningstid på ca 3-3 1/2h.
13.30 Lunch och avslutning.

Datum:

12 - 14 maj

Sista anmälningsdag:

7 maj

Anmälningsavgift:

360 kr i som täcker 4 måltider. Deltar du inte i alla måltider så betalar du 90 kr per måltid.

Anmälan:

Klicka på Anmäl dig och fyll i dina uppgifter. OBS endast för sektionsmedlemar.

Kontakt:

multisport@iksu.se

ANMÄL DIG