Rugby, sporten för alla storlekar, där fysisk förmåga, bollkänsla och spelförståelse är lika viktiga sinsemellan.

Bra att veta om Nybörjarträningen

Vi anpassar nybörjarträningen efter de som dyker upp och till en början kommer man att tackla en säck för att vidare tackla varandra.

Vi tränar på måndagar utan skor och man behöver inget tandskydd till att börja med.

Kontaktövningarna mot varandra är uppdelade mellan tjej och kille. Är man mer erfaren rugbyspelare går det bra att ansluta till våra regelbundna träningar.

Bra att veta om Rugby

Rugby är en sport som härstammar från England i början av 1800-talet och spelas idag över hela världen. I Sverige är det en mindre sport, men växande och är ett bra komplement till ishockeyn och handbollen på sommaren. Rugby 7's introducerades till 2016-års sommar-OS och är även en del av SM-veckan som 2022 arrangeras i Umeå.

Även om rugbyn är en tuff och fysisk sport så finns det alltid en position till alla, oavsett storlek, och den enda utrustning man egentligen behöver är tandskydd och ett par skor. På våra nybörjarträningar på måndagar får man lära sig grunderna i rugby: hur man passar bollen, tacklar en motståndare och för spelet framåt. Det spelar ingen roll om man är en helt oerfaren sportare eller om man provat rugby tidigare och vill pröva på nytt.
 

Nybörjarträning

När:

Måndagar 21:00-22:00 tom 29apr 2019

Var:

IKSU sport, Moskva

Boka Herr

VISA PASS

Boka dam

VISA PASS

Sociala medier

     

Kontakta oss

Träningar

Just nu inomhus

Måndagar och onsdagar 21.00-22.00

IKSU Sport

 

Under sommaren

Måndagar och onsdagar

Nydalafältet