IKSU tillsammans riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna 11–15 år. Avtalet innebär att barnet/ungdomen får träna tillsammans med utvald vuxen medlem med IKSU-kort.

Avtalet IKSU tillsammans innebär att barnet/ungdomen får träna tillsammans med målsman och/eller av målsman annan godkänd myndig person som är medlem med giltigt IKSU-kort med access till IKSU sport och IKSU plus. Ett barn/ungdom kan i sitt avtal ha flera myndiga personer som de kan träna tillsammans med. Dessa personer måste dock vara godkända av målsman. En myndig person kan ha upp till tre barn/ungdomar som de ansvarar över. 

Barnet/ungdomen har tillsammans med utsedd myndig person tillgång till träningsutbudet på IKSU sport och IKSU plus inom kategorierna Gruppträning, Boll och racket (bana), Gym och konditionsträning, Klättring samt Simning. Bollsport ingår ej. Deltagande på Cykel- , Aqua- och Indoor Walking-pass kräver minsta längd 150 cm. Prata gärna med instruktören på passet om du behöver hjälp med inställningarna på cykeln. För klättring krävs att den som säkrar har Grönt kort.

Vår tanke med IKSU tillsammans är att vi vill bidra till att barn och ungdomar får möjlighet till fysisk aktivitet. Vi vill också möta våra medlemmars önskemål om att kunna träna tillsammans med sina barn/ungdomar. Innan tecknandet av avtalet IKSU tillsammans bokas en träningsvägledning för barnet/ungdomen och målsman/den vuxne som barnet/ungdomen ska träna tillsammans med. Denna träningsvägledning är obligatorisk och ingår i IKSU tillsammans. En träningsvägledning ingår! Vid förlängning av avtalet ingår ingen träningsvägledning.

PRIS

Autogiro > 12 månader  190 kr/månad

12 månader                           2400 kr

4 månader                             1200 kr

 

Observera att IKSU tillsammans är ett tillval till ett befintligt IKSU-kort och kan bara nyttjas på IKSU sport och IKSU plus

Bra att veta

  • Vid träningsvägledningen får barnet/ungdomen ett särskilt anpassat träningsprogram anpassat till ålder och motorisk utveckling samt träningsrekommendationer baserade på träningsbehov och mål med träningen. 
  • Innan du får teckna avtalet måste barnet/ungdomen och målsaman( eller annan vuxen) som ska träna med barnet/ungdomen ha fått träningsvägledning.

ACCESS

Giltigt IKSU-kort med access till IKSU sport eller IKSU plus kan köpa tillvalet IKSU tillsammans.

  

PLATS

IKSU sport
IKSU plus