Här hittar du som medlem på IKSU information och länk till anmälan

För dig som medlem finns två alternativ om du vill delta på IKSU:s inspirationsdag. Du kan välja att anmäla dig redan den 20 juni och boka dig på upp till 6 pass, du betalar då en anmälningsavgift. Men du kan även vänta tills platserna släpps i vår vanliga passbokning, en vecka innan. Tänk då på att du inte är garanterad en plats på de pass du eventuellt vill gå på.

PRIS vid förhandsbokning : 450:- (då ingår lunch) rabatten dras av i sista steget i anmälan.

Första dag för att förhandsboka: 20 juni (klockan 09:00)

Sista dag för att förhandsboka: 10 oktober (till midnatt)

Du kan boka upp till 6 pass under dagen. Alla klasser är 60 minuter om inget annat anges. I mån av plats kan du byta pass samma dag.

I bokningssystemet kan ni endast betala med kort. För att kunna betala med faktura mailar du till Erik Sjöström. Faktura medför en faktureringsavgift.

Lunch ingår och serveras i samband med föreälsningen med Christina Rickardsson. Lunchen kan hämtas ut från 12:30 i lokalen Paris. 

Bokning via webb/app öppnar klockan 21:00 12 oktober! Då blir de platser som inte förhandsbokats öppna för bokning. Lunch ingår inte.

Under Inspirationsdagen kommer vi att fotografera för att föreviga dagen. Bilderna kommer att kunna publiceras i olika medier. Om DU har invändningar mot detta, meddela fotografen på plats. 

ANMÄL DIG HÄR