Våra massageterapeuter jobbar med behandling av smärta och andra besvär från muskler och mjukdelar. Massageterapi passar för såväl akuta som långvariga muskulära besvär.

Exempel på besvär som behandlas med goda resultat är musarm, nackspärr, ländryggsbesvär, allmän muskelstelhet och begränsad rörlighet. Massageterapi kan även vara friskvårdande och verka förebyggande. Ett flertal olika massage- och muskeltöjningstekniker, muskeltester och eventuellt laser och tejpning ingår i en behandling. Du får också goda råd på vad du själv kan göra för att underlätta och förebygga dina besvär. 

Tips

Behöver du gå regelbundet hos våra terapeuter inom Fysio? Då kan våra rabattkort på 5-tillfällen vara något för dig! Följande rabattkort kan du köpa i receptionen på IKSU sport eller IKSU spa. Gäller på vardagar, du med giltigt IKSU-kort har 10 % på priset.

Rabattkort 5 tillfällen: gäller hos fysioterapeut och naprapat

Rabattkort 5 tillfällen: gäller hos massageterapeut

Pris: 3220 kr

Angående covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Här kan du läsa mer om vad IKSU gör för att du ska känna dig trygg när du besöker oss.

Med anledning av covid-19 är våra terapeuter korttidspermitterade och vi har därför ett begränsat utbud av behandlingar just nu. 

Våra massageterapeuter

Camilla Åström
Erica Stensson Hofverberg
Erica Hofverberg Stensson
Lars Lindestad
Lars Lindestad

PRIS

670 kr vardag10% rabatt för dig med giltigt IKSU-kort.

TID

50 minuter

PLATS

IKSU sport

IKSU spa

 

FÖR BOKNING

RING 090-71 24 60 eller boka via webben.

BOKA