Våra massageterapeuter jobbar med behandling av smärta och andra besvär från muskler och mjukdelar. Massageterapi passar för såväl akuta som långvariga muskulära besvär.

Exempel på besvär som behandlas med goda resultat är musarm, nackspärr, ländryggsbesvär, allmän muskelstelhet och begränsad rörlighet. Massageterapi kan även vara friskvårdande och verka förebyggande. Ett flertal olika massage- och muskeltöjningstekniker, muskeltester och eventuellt laser och tejpning ingår i en behandling. Du får också goda råd på vad du själv kan göra för att underlätta och förebygga dina besvär. Våra massageterapeuter är utbildade på Axelsons gymnastiska institut.

Tips

Behöver du gå regelbundet hos våra massageterapeuter? Då kanske vårt 5-kort är något för dig! Köp det i receptionen på IKSU sport eller IKSU spa. Gäller på vardagar, och du med giltigt IKSU-kort har 10 % på priset.

Pris: 3150 kr

Angående covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Här kan du läsa mer om vad IKSU gör för att du ska känna dig trygg när du besöker oss.

Våra massageterapeuter

Ann-Louise Karlsson
Ann-Louise Karlsson
Camilla Åström
Erica Stensson Hofverberg
Erica Hofverberg Stensson
Lars Lindestad
Lars Lindestad
Petter Roslund
Petter Roslund

PRIS

655 kr vardag

785 kr helg

10% rabatt för dig med giltigt IKSU-kort.

TID

50 minuter

PLATS

IKSU sport

IKSU spa

 

FÖR BOKNING

RING 090-71 24 60 eller boka via webben.