För dig som har ont i kroppen och begränsad rörlighet. Hos vår naprapat kan du få hjälp med alla typer av besvär kopplade till rörelseapparaten, såväl akuta som långvariga.

Vår naprapat jobbar med alla typer av besvär från rörelseapparaten (rygg, nacke, leder, muskler och nerver). Behandlingen sker genom en variation av manuella behandlingstekniker med målsättning att återställa kroppens funktion och rörelse. Detta kombineras med korrigerande och/eller rehabiliterande träningshjälp. Vår naprapat har lång erfarenhet inom undersökning, funktionsbedömning och behandling samt är vidareutbildad inom bland annat rörelseanalys, korrigerande träning och idrottsmedicin.

Tips

Behöver du gå regelbundet hos våra terapeuter inom Fysio? Då kan våra rabattkort på 5-tillfällen vara något för dig! Följande rabattkort kan du köpa i receptionen på IKSU sport eller IKSU spa. Gäller på vardagar, du med giltigt IKSU-kort har 10 % på priset.

Rabattkort 5 tillfällen: gäller hos fysioterapeut och naprapat

Rabattkort 5 tillfällen: gäller hos massageterapeut

Pris: 3220 kr

Angående covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Här kan du läsa mer om vad IKSU gör för att du ska känna dig trygg när du besöker oss.

Med anledning av covid-19 är våra terapeuter korttidspermitterade och vi har därför ett begränsat utbud av behandlingar just nu. 

Vår naprapat

Tomas Nordin
Tomas Nordin

PRIS

670 kr

10% rabatt för dig med giltigt IKSU-kort.

TID

30 minuter

PLATS

IKSU sport

Ring 090-17 08 10 eller boka på webben!

BOKA