Personlig träning IKSU

Behöver du lite extra inspiration eller känner du dig vilsen i träningsdjungeln? Vill du ha en expert att rådfråga om träning och hälsa?

Personlig träning för funktion och prestation

Det finns många olika anledningar att träna som till exempel för att må bra, för att prestera bra eller bara en social grej. Vilken är din anledning? Vi kan hjälpa dig på vägen, oavsett om ditt mål är att ha en fungerade kropp i vardagen, att bli en bättre löpare eller att lyfta mer vikt.

Träna för att må bättre

Känner du dig trött och orkeslös i vardagen eller behöver du stärka upp för att inte få ont i kroppen?

Vi hjälper dig i din träning för att du ska kunna må bättre i kroppen eller känna dig piggare och starkare i vardagen.  

Träna för att prestera bättre

Håller du koll på tiden i löparspåret eller hur mycket du lyfter? Eller håller du på med en idrott eller ska du göra klassikern?

Vi hjälper till att förbättra din teknik, effektivitet och säkerhet i träningen samt utvecklar dina fysiska förmågor inom styrka, kondition, rörlighet och koordination för att du ska kunna prestera bättre.

Roligare att träna med en kompis

Tycker du att det är roligare att träna tillsammans med någon, t.ex. en kompis eller partner? Då kan ni boka PT duo och träna tillsammans med en PT som coachar er.

 

Läs gärna mer om våra personliga tränare nedan.

Behöver du lite mer tid en bara ett tillfälle kanske ett 5-, 10- eller 30-klippkort kan vara något för dig.

Antal tillfällen           Ordinarie pris
       
5     3220 kr
       
10     6170 kr
       
30     17300 kr


Som medlem med giltigt IKSU-kort har du 10% rabatt på klippkorten.

Våra Personliga tränare

Lina Strömwall
Lina Strömvall
 • lina.stromvall@iksu.se
 • 070-2427702
 • Lina är utöver PT även dietist och hälsocoach för Itrim, vilket gör att hon kan hjälpa med det viktigaste i livet: tillräcklig kost, bra träning och motivation. Hon brinner extra mycket för kampsport, tunga lyft och att träna med sina hundar.

Lars Bergström
Lars Bergström
 • lars.bergstrom@iksu.se
 • 070-2036552
 • Lars har bakgrund inom elitlagsport och har bred erfarenhet inom idrottsmedicin och rörelseanalys. Han använder gärna kettlebells, skivstång, kabelmaskiner, bollar och trx-band. Att jobba med rörelseanalys och korrektiv träning är något han brinner lite extra för och är vidareutbildad inom.

Ida Bentzer
Ida Bentzer
 • ida.bentzer@iksu.se
 • 072-0503081
 • Ida har bred utbildning inom styrkelyft, löpteknik, TRX, biomekanik och rörelseanalys. Hon har bakgrund inom bollsport och brinner för idrott och för träning som syftar till ökad prestationsförmåga inom idrott. Hon jobbar gärna med rörelseanalys och korrektiv träning, något som hon också vidareutbildat sig inom. Ida hjälper mer än gärna också den som inte har någon eller väldigt lite erfarenhet av träning att komma igång. 

Åsa Burwall
Åsa Burwall
 • asa.burwall@iksu.se
 • 070-6770817
 • Åsa har ett speciellt intresse för funktionell träning. Hon är specialist på träning som håller dig stark i vardagen med fokus på hållningsrelaterade besvär.

Susanne Nilsson
Susanne Nilsson
 • susanne.nilsson@iksu.se
 • Susanne har ett speciellt intresse för styrketräning som stärker kroppens alla olika funktioner och ger den förutsättningar att klara påfrestningar i din vardag eller idrott. Hon är också  löpcoach och utbildad inom 3D-mammaträning. Hon hjälper gärna dig som känner dig vilsen inom träning, behöver ny inspiration eller extra support för dina mål. För Susannes egen del är det just kombinationen av styrke- och konditionsträning som tar upp den egna träningstiden.

Linda Pettersson
Linda Pettersson
 • linda.pettersson@iksu.se
 • Linda har tidigare varit längdskidåkare på elitnivå. Hennes träningsfilosofi vilar på att träna varierat och att träna hela kroppen genom styrka, kondition, rörlighet och stabilitet. Hon möter dig på din nivå och hjälper dig att få progression i gymmet, löp- eller längdskidspåret.

Kalle Kayal, personlig tränare IKSU
Kalle Kayal
 • kalle.kayal@iksu.se
 • Efter att ha varit fotbollsspelare på elitnivå i flera år med mycket fotbollsträning, så har löpning och konditionsträning blivit mitt största intresse. På gymmet hittas jag oftast med en skivstång som sällskap då tung styrketräning är det jag tycker är roligast. Träning för mig handlar om att få det gjort, på något sätt, för att nå sina mål och helst av allt kunna ha lite kul på vägen!

PRIS

PT 50 minuter 670 kr

PT 25 minuter 450 kr

PT duo 920 kr

10% rabatt för dig med giltigt IKSU-kort

PLATS

IKSU sport
IKSU spa
IKSU plus (kan bara bokas direkt med PT:n)

Ring 090-17 08 10 eller boka på webben.

BOKA