För dig som vill träna kondition och funktionell styrka. En stepklass där ledorden är energi, kraft och glädje. Enkelt och med hög intensitet.

 BODYSTEP® är en förkoreograferad stepklass från Les Mills där ledorden är energi, kraft ochglädje. Enkla stegkombinationer där du utmanas att arbeta i ett högt och intensiv t tempo. Stegkombinationerna varvas med utmanande styrkeövningar. Instruktören finns där för att peppa och guida dig igenom klassen och få dig att jobba så intensivt och effektivt som möjligt. Du kommer att förbättra din kondition, koordination och styrka. Musiken är glad, energifylld och trallvänlig, vilket gör att du kommer att ta i lite mer än du trodde innan. Passar dig som vill träna kondition, koordination och styrka på ett effektivt och roligt sätt.

Bra att veta

Använd bekväma, följsamma kläder och skor med bra stötdämpning. Ta med en vattenflaska då det garanterat kommer att bli svettigt.

Steplådan kan ställas in i olika höjder och vi rekommenderar att du börjar med en låg höjd på brädan. När du blir mer van, kan du höja.
Lägg ditt fokus på att hitta stegkombinationerna i fötterna först och lägg sedan till armar när du är redo.
Längd på klassen är 55 min. Som för alla Les Mills program släpps ny koreografi var tredje månad. Mer info på www.lesmills.com.

ACCESS

Giltigt IKSU-kort
Entré

 

PLATS

IKSU plus

VISA PASS
Kommande pass
Anläggning Tid Beskrivning Instruktör Bokningar
måndag 2018-03-19
IKSU plus 18:00 - 19:00 BODYSTEP® Angelica Kny 3/25 Boka
onsdag 2018-03-21
IKSU plus 19:10 - 20:10 BODYSTEP® Angelica Kny 1/25 Boka
måndag 2018-03-26
IKSU plus 18:00 - 19:00 BODYSTEP® Angelica Kny 0/25 Boka