Enkel, effektiv och tillgänglig konditionsträning i grupp. Våra Indoor Walking pass innehåller en variation av raksträckor och backar i olika tempon och har ofta inslag av intervaller. Passar alla oavsett träningsbakgrund eller ålder.

Rörelsemönstret kan liknas med löpning och skidåkning men du använder dig av en form av crosstrainer, sk walker. Tuffa utmaningar blandas med lättare partier för att du ska få ha roligt och svettas på samma gång. Belastning, position och tempo varieras efter egen förmåga och på så sätt blir passet så tufft eller lätt som du själv vill. Genom att engagera stora muskelgrupper ger Crosstraining en bra konditionstränande effekt. Crosstraining är inte bara bra för konditionen utan också för din balans, stabilitet och bålstyrka. Instruktören lägger själv upp sitt pass och finns hela tiden där för att guida, peppa och utmana dig. Genom det får du en varierad upplevelse varje gång.

Bra att veta

Inom Indoor Walking har vi tre olika passlängder att välja på, 30, 40 och 55 min. Instruktören hjälper dig att ställa in walkern innan passet startar. Du kan träna i vilka skor du vill men det är fördelaktigt med träningsskor som har något mjukare sula. Vi svettas mycket under våra Indoor Walking pass och därför rekommenderar vi att du tar med en handduk.

På IKSU plus har vi våra Cykel- och Indoor Walking-pass i samma sal. Några pass är kombinerade där du själv väljer om du vill boka cykel eller walker. Du bokar passen genom att välja Cykel eller Indoor Walking i vår webbokning.

ACCESS

Giltigt IKSU-kort
Entré

 

PLATS

IKSU sport

IKSU spa

IKSU plus