Indoor Walking är enkel, skonsam och effektiv konditionsträning i grupp. Fartfyllda raksträckor kombineras med backar, allt för att skapa känslan av kuperad terräng. Passar alla oavsett träningsbakgrund eller ålder.

Träningsformen kan liknas med cykling men du använder dig av en form av crosstrainer, en så kallad walker. Våra Indoor Walking pass innehåller en variation av raksträckor och backar i olika tempon och har ofta inslag av intervaller. Belastning, position och tempo varieras under passets gång. På så sätt blir passet så tufft eller lätt som du själv vill. Genom att engagera stora muskelgrupper ger Indoor Walking en bra konditionstränande effekt. Indoor Walking är inte bara bra för konditionen utan också för vår balans, stabilitet och bålstyrka. Instruktören lägger själv upp sitt pass och finns hela tiden där för att guida, peppa och utmana dig. Genom det skapas variation i både musik och upplägg. Kombinera gärna Indoor Walking 40 med någon av våra andra gruppträningsklasser, till exempel CXWORX®, Core Control eller BODYPUMP®. Genom det får du en rejäl utmaning för hela kroppen!

Bra att veta

Inom Indoor Walking har vi tre olika passlängder att välja på, 30, 40 och 55 min. Instruktören hjälper dig att ställa in walkern innan passet startar. Du kan träna i vilka skor du vill men det är fördelaktigt med träningsskor som har något mjukare sula. Vi svettas mycket under våra Indoor Walking pass och därför rekommenderar vi att du tar med en handduk.

På IKSU plus har vi våra Cykel- och Indoor Walking-pass i samma sal. Några pass är kombinerade där du själv väljer om du vill boka cykel eller walker. Du bokar passen genom att välja Cykel eller Indoor Walking i vår webbokning.

ACCESS

Giltigt IKSU-kort
Entré

 

PLATS

IKSU sport

IKSU spa

IKSU plus