Känns det som om du står på samma nivå och stampar? Vi startar nu träningsgrupper för dig som vill utveckla din klättring!

Tillsammans med andra och under ledning av våra erfarna tränare lär vi oss både grundläggande och mer avancerad teknik och kroppsposition, går igenom skadeförebyggande övningar samt utvecklar styrka både på och utanför boulderväggen. Innehållet anpassas efter gruppens behov och önskemål.

Grupperna nivåbaseras i fyra olika steg där vi följer nivån på våra bouldercirklar i klätterhallen (Blå, Röd, Svart, Vit). Till exempel om du regelebundet klättrar boulderproblem med röd startmarkering är “grupp röd” rätt nivå för dig.

Träningen sker på våra boulderytor så du behöver inte grönt kort. Vi utgår från att du klättrar regelbundet men kanske inte riktigt har kunskapen eller motivationen att komma vidare till nästa nivå. Vi jobbar för att du ska få inspiration till din klättring och lära dig undvika skador. Du får också möjlighet att lära känna andra klättrare på samma nivå.

Perfekt tillfälle att finslipa tekniken inför sommarens klätteräventyr!

Gruppen pågår under 8 veckor och innehåller: 

  • Ett träningspass/vecka 
  • Varje pass leds av två tränare 
  • Teknik och direkt feedback 
  • Skadeförebyggande träning
  • Hjälp att identifiera dina förbättringsområden

 

Här hittar du tider och bokning för grupper som startar under april:
Klättra Bättre Blå
Klättra Bättre Röd
Klättra Bättre Vit

Bra att veta

Åldersgräns 16 år

Du har egna klätterskor

 

PRIS: 1495 kr/månad (inkl. träningskort)
 

Medlemspris för dig med giltigt IKSU-kort: 995 kr/månad


PLATS: 

IKSU sport 

BOKA