2024-04-11

Händer på IKSU plus Öbacka

Har du lagt märke till att vi börjat måla och fixa i anläggningen?

Vi vill berätta för dig vad som ska hända

Vi kommer att göra förändringar i träningsutbudet då allt fler av er vill träna i gymmet och vi behöver utöka möjligheterna för det. Just nu finns inte tillgång till större ytor och därför har vi tagit beslutet att göra om Rasne för att få till mera gymyta, vilket i sin tur påverkar gruppträningsutbudet. Vi passar också samtidigt på att addera färg, skyltar och IKSU-kompisar i anläggningen.

Vad händer med gruppträningspassen?

Målet är att fortsätta erbjuda ett stort och brett gruppträningsutbud och Johke inreds för att passa allt från Total Training till Yoga. Just nu jobbas det intensivt med att få till en så bra schemaläggning av våra pass som möjligt. Den stora utmaningen är att få ihop det under lunchtid, så här tittar vi på många olika kreativa lösningar. Vårt mål är att du som tränar på lunchen fortsatt ska hitta många bra träningsmöjligheter.

Förändringar i schemat sker redan i början av maj, så håll utkik i bokningen.

Vad sker i gymmet?

I nuvarande gymmet möblerar vi om och gör plats för fler platser för skivstänger och träning med fria vikter. Styrketräningsmaskinerna flyttar in i Rasne. Vi möblerar om bland konditionsmaskinerna och ser till att vi får en större yta för rörlighet.

Tidsplan

Vi är måna om att detta ska innebära så lite störningar som möjligt för dig som medlem och vill berätta hur arbetet fortlöper.

Vi börjar med se till att all utrustning och andra anpassningar sker i Johke och från 7 maj hittar du passen där.

Därefter förbereds Rasne för att vi smidigt ska kunna flytta in maskinerna dit. Vi jobbar för att öppna Rasne för träning under vecka 20 och stänger gymmaskinerna för träning just den dag flytten sker. Vi informerar så snart vi vet vilken dag det blir.

I nuvarande gym kommer du som medlem att kunna nyttja utrustningen under hela tiden. Vi arbetar parallellt med anpassningar, så när den beställda utrustningen kommer så kan vi ställa den på plats.

Funderingar?

Har du funderingar som inte besvarats ovan? Välkommen att höra av dig till grupptraning@iksu.se