2024-04-26

Cykel och Crosstraining på IKSU spa

Vad är på gång?

Många vill träna i gymmet på IKSU spa och vi har under en tid tittat på lösningar för att skapa mer yta för gym i nuvarande lokaler. Med anledning av att nyttjandegraden i Ignis och Inspiro är låg har vi bestlutat att göra Ignis till en kombisal för Cykel och Crosstraining. Inspiro kommer att nyttjas till mera gymyta.

Omflyttningen gör att vi får både mer yta för gym och fler platser på gruppträningen. Vi har erfarenhet av att köra kombipass på IKSU plus Öbacka och det fungerar jättebra. Så även fortsättningsvis kommer vi att erbjuda Cykel- och Crosstraining kombipass, Cykel Watt och RPM™ på IKSU spa.

Vad är ett kombipass?

Passet är detsamma som Cykel eller Crosstraining idag, men körs tillsammans i samma sal. Det kommer även i fortsättningen att vara enkel, effektiv och tillgänglig konditionsträning som innehåller raksträckor, backar och intervaller. 

Hur bokar jag?

I bokningen hittar du instruktörens namn under Cykelpasset och på Crosstrainingpasset står det Kombi Cykel.

Du bokar plats och tränar hela passet på din cykel eller crosstrainer. Instruktören guidar alla deltagare i salen genom passet. 

Tidsplan

Vi möblerar om och flyttar utrustning fredag 30 augusti och börjar köra kombipassen från och med måndag 2 september.

I schemat kommer du att hitta fler tider att välja mellan och på totalen fler platser och pass än idag - oavsett om du gillar Cykel eller Crosstraining.