Instruktör Familjegympa och Total Training Familj

Vi söker instruktör till våra populära familjepass, är det kanske du?

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har ett stort intresse för gruppträning och vill hålla i gruppträningspass för våra medlemmar. Vi ser att du är en positiv person som sprider glädje bland kollegor och deltagare. För oss är det viktigt att du har en lekfull sida och att du uppskattar att hålla i barngrupper. Tillgänglighet och förmåga att rycka in med kort varsel värdesätts. Ditt uppdrag på IKSU är som arvoderad instruktör. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Här kan du läsa mer om våra familjepass. 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är gruppträningsinstruktör sedan tidigare. Ingen utbildning inom Familjegympa eller Total Training krävs då kortare intern utbildning erbjuds. Erfarenhet av att leda barngrupper är meriterande men inget krav. Vi ser att du behärskar att instruera på svenska. Vi söker i första hand dig som är intresserad av att instruera i båda träningsformerna.

Ansökan

Omfattning: 1-2 pass/vecka
Arbetsplats: IKSU sport och IKSU spa
Arbetstid: Helger
Om du är intresserad av att instruera hos oss, ber vi dig skicka in din ansökan via e-post till lovisa.arkhult@iksu.se. Urval sker löpande.

Om IKSU

IKSU är en ideell idrottsförening, öppen och tillgänglig för alla. Föreningen och dotterbolaget IKSU Hälsa AB arbetar för ett friskare och starkare Umeå samt för att vara förstahandsvalet för umeåborna som vill träna. Med verksamhet på fyra anläggningar runt om i staden, skapar IKSU förutsättningar för härlig träning och rörelse där medlemmarna kommer i första hand.