Rehab i frisk miljö

Sjukskrivning och ohälsa kostar tid, kraft och resurser för dig som arbetsgivare. När kroppen krånglar hos dina medarbetare kan vi på IKSU snabbt och effektivt hjälpa er. På IKSU har vi en unik verksamhet med professioner inom behandling, träning och anpassad rehabilitering.

Vårt fysioteam består av leg. Fysioterapeuter, leg. Naprapat och dipl. Massageterapeuter och teamet samverkar för att optimera din medarbetares resultat. Målsättningen är att återfå full rörelsekapacitet och funktion. Vi levererar idag till företag, försäkringsbolag, företagshälsovård samt privatpersoner. Vi vill vara en del av ditt företags framgång genom att förebygga och rehabilitera skador och ohälsa.

Undersökning och bedömning
IKSU:s fysio erbjuder er som företag eller organisation en inledande undersökning och bedömning av din medarbetares besvär vad avser rörelseapparaten. Vi lämnar därefter ett skriftligt förslag på åtgärd och konkret handlingsplan för din medarbetare. För beställning av en undersökning och bedömning vänligen fyll i beställningsformuläret, på denna sida.

Har du frågor och vill veta mer, kontakta någon av våra säljare nedan.

Beställning

Beställning av undersökning/bedömning
För att boka in din medarbetare på en undersökning/bedömning – Klicka här för att komma till orderformuläret.  

Andreas Norman
Andreas Norman
Kundansvarig företag
Ola Viklund
Ola Viklund
Kundansvarig företag