Villkor för bokning

Inloggning

Du använder samma inloggningsuppgifter i appen som i webbokningen på www.iksu.se. Användarnamnet är alltid den e-post du har registrerad hos oss. 

Problem att logga in?

Om du har problem att logga in kan det tex bero på att du inte har betalt medlemsavgiften för innevarande år, att du inte registrerat någon e-postadress eller att ditt konto blivit spärrat p.g.a. en missad bokning. Vänligen kontakta en reception eller ring oss på 090–170810 så hjälper vi dig!

Bokning

Du kan boka aktiviteter upp till åtta dagar i förväg. Platserna/tiderna släpps för bokning varje dygn kl. 21:00. Detta innebär att du på torsdag kväll kl. 21:00 kan boka platser för nästkommande fredag.

Du kan bara ha en bokning vid samma tidpunkt.

Bokning av köplats

Om passet du vill gå på är fullbokat kan du ställa dig i kö. Senaste inbokning från kölistan sker 65 minuter innan starttid. Därefter slutar kölistan att gälla. 

Om du tilldelas en ordinarie plats från kölistan får du ett mejl om detta. Men ta gärna för vana att kolla appen någon timme före starttid. 

De platser som inte hämtats ut 5 minuter innan starttid övergår till Drop-in platser.

Avbokning

Avbokning skall ske senast 60 minuter innan din bokade aktivitet startar. Om du glömt att avboka din tid eller missat att checka in på din bokade aktivitet, spärras ditt användarkonto för bokning. Du kan fortfarande använda ditt IKSU-ID för inpassering och boka i våra incheckningsdatorer på plats, men du kan inte förboka aktiviteter.

Incheckning

Innan du deltar på en bokad aktivitet måste du verifiera ditt deltagande genom att checka in. Det gör du på plats i någon av incheckningsstationerna i anläggningen. Incheckning på aktiviteten ska göras senast 5 minuter innan starttid. Ta med den biljett du får till passet och visa den för instruktören.


Bokningsspärr

Om du fått en bokningsspärr löser du den genom att betala en administrativ avgift på 50 kr direkt i appen eller på webben. Därefter kan du boka aktiviteter som förut.

Som medlem har du förmånen att kunna boka pass även på de anläggningar du inte har access till. Boka som vanligt, som medlem har de 10% rabatt på engångsentrén.