Medlemsförmåner

Som medlem i IKSU omfattas du av Sveriges Akademiska Idrottsförbunds olycksfallsförsäkring. Som medlem med IKSU-kort har du tillgång till ytterligare  förmåner och rabatter.

Olycksfallsförsäkring

Samtliga medlemmar i IKSU omfattas av Sveriges Akademiska Idrottsförbunds olycksfallsförsökring.

Läs mer om försäkringen

Här gör du skadeanmälan

 

Förmåner för dig med IKSU-kort

Träningsintroduktion

Vi vill ge dig bästa tänkbara start med träningen. Du som för första gången tecknar ett IKSU-kort (i minst 4 månader) får en träningsintroduktion till gymmet.

Du ska känna dig säker på hur vår träningsutrustning ska användas och får ett grundträningsprogram för att komma igång med träningen. Träningsprogrammet är huvudsakligen maskinbaserat. 

Vårt mål är att din träning ska bli säker, rolig och effektiv.

Ta med en vän

Alla medlemmar med årskort* erbjuds möjlighet att utan kostnad ta med sig tre gäster per kalenderår. Möjligheten att ta med sig vänner gäller alla dagar under året och ser lika ut på alla anläggningar.  *IKSU-kort 12 månader kontant, autogiro, företagskort, sektionskort.

På IKSU sport erbjuder vi besök av medföljande vänner hela dagen (i mån av plats på avsedd aktivitet. På IKSU spa finns möjlighet att boka besök under våra öppettider. På IKSU plus är det inte möjligt att ta med vänner just nu.

 Förutsättningar för erbjudandet:

  • Erbjudandet gäller på de anläggningar som du som medlem själv har access till enligt ditt kortavtal.
  • Du och din gäst kommer tillsammans vid besöket och din gäst passerar in med hjälp av vår receptionspersonal.
  • Gruppträning gäller i mån av plats. Bokning av plats på gruppträningspass sker i receptionen på respektive anläggning vid besöket.
  • Förmånen kan inte kombineras med andra kampanjer, erbjudanden eller rabatter. Exempelvis så gäller erbjudandet "Ta med en vän" inte på alla anläggningar sommartid även om ditt kort då gäller på alla anläggningar. Du kan endast bjuda med vänner på din hemanläggning.
  • Erbjudandet Ta med en vän gäller ej för tillvalskortet IKSU tillsammans.

KlubbSverige

IKSU är anslutet till KlubbSverige vilket ger dig möjlighet att träna på annan ort med tjänsten KlubbSverige Mobil. Tjänsten knyts till ditt mobilnummer så det är enkelt för dig att ta del av träning på andra anslutna anläggningar i Sverige och Norden. Ett svenskt eller danskt mobilnummer är en förutsättning för att kunna nyttja KlubbSverige Mobil. Med KlubbSverige Mobil har du möjlighet att välja att träna vid enstaka tillfällen (klipp) eller vid två olika 30-dagarsperioder. För att ta del av möjligheten att träna på andra KlubbSverige-anslutna anläggningar betalar du själv en mindre summa, per träningstillfälle.

För att komma igång med KlubbSverige mobil behöver du ett lösenord som verifierar att du har IKSU-kort. Detta får du av personalen i vår Kund- och medlemsservice. Lösenordet skickas till det mobilnummer som du har registrerat hos oss.  Tillsammans med lösenordet skickas en länk till registrering hos KlubbSverige Mobil. Registrera dina uppgifter och välj om du vill köpa klipp eller en 30-dagarsperiod.  När du är på plats och vill börja träna skickar du ett sms till 71 120 och får ett gästpass skickat till din telefon. Gästpasset visar du upp på anläggningen där du vill träna. Endagspasset är giltigt i 6 timmar och 30 dagarsperioden gäller 30 dagar från dagen och tiden då du fått det skickat till din mobil. Läs mer och hitta KlubbSverige-anslutna anläggningar på http://ksmobil.se/

Ta del av vårt övriga utbud till förmånliga priser

Som medlem med giltigt IKSU-kort har du rabatt på behandlingar, tester, personlig tränare, kurser med mera.
• Medlem med giltigt IKSU-kort har 10% rabatt på behandlingar på IKSU sport och IKSU spa.
• Är du medlem med giltigt IKSU-kort men inte har access på IKSU spa har du 10% rabatt på Spadag och Spadag med ritual på IKSU spa.
• Är du medlem med giltigt IKSU-kort men inte har access till IKSU sport har du 10% rabatt på entréer på IKSU sport.