IKSU:s Beachstege King and Queen

King/Queen (kung och drottning) är en möjlighet att på ett enkelt och roligt sätt få chansen att kontinuerligt spela matcher. En av fördelarna är att det byts mellan grupperna och alla får då chansen att klättra i systemet och hela tiden möta nya spelare.

En King/Queen spelas med fyra spelare i varje grupp, där det spelas tre set till 21 med olika partner för varje set. Spelarna placerar sig 1–4 i gruppen först baserat på antal vunna set följt av bollräkning. För att undvika lika bollräkning spelas det en extra boll efter varje set som slutar med samma resultat som ett tidigare.

 

Mathias Vessberg har slängt ihop en tjänst för att administrera en beachstege på www.beachstegen.se. Den är lite under progress men alla basfunktioner ska nu fungera!
 
Man anmäler sig som enskild spelare och man kan när som helst ta bort sig själv ur tjänsten. Alla som använder tjänsten kan rapportera in resultat ungefär som en vanlig tävling!
 
I nuläget finns det inget krav på när en viss match ska spelas och man kan bara möta personerna direkt ovanför eller nedanför sig även om vi ska lägga till lite funktioner för att kunna möta folk högre upp/längre ned i stegen så småningom.
 
Inlogg till sidan är följande:
Användare: iksu (med små bokstäver)
Lösen: den femsiffriga koden som tidigare var till bollkorgarna