IKSU beachvolleys träningsgrupper

Träningsgrupper seniorer

Sektionen erbjuder sektionsmedlemmar med tävlingsambitioner möjlighet att delta i träningsgrupp med tränare. Max antal träningsgrupper i vår är 5 herr och 5 dam, från elit- till Open-nivå. Varje grupp består av 6 spelare. De krav vi ställer på våra träningsmedlemmar är följande:

· Tävla för IKSU beachvolley.
· Vara medlem i sektionen IKSU beachvolley.
· Hjälpa till med skötseln av våra anläggningar (IKSU, Skogis och Bettnes).

Anmälan görs här

Urvalet görs baserat på tränaromdömen/kunskapsnivå och entrypoäng. För nya deltagare vars nivå är okänd eller svårbedömd kommer det eventuellt att hållas en try-out​. 

Speciell satsning

Vem som helst kan starta en satsningsgrupp med specifika kriterier som ligger utanför den ordinarie träningsverksamheten. 

För utförlig information om grupperna och antagningskriterier, mm. se detta dokument. Då de exakta förutsättningarna ännu inte är spikade kommer info om kostnader och eventuella mindre justeringar i efterhand. Ni som anmäler er till dessa grupper kommer att få den infon inom kort.

Ungdomsträning 
IKSU beachvolley bedriver ungdomsträning för killar och tjejer från 13 till ca 18års ålder. Anmäl dig här.

Om du har några frågor kring ansökan eller ungdomsgrupperna kan du kontakta oss på ungdom.beach@iksu.se

Grundteknik och spelpass (guldkort krävs)
För alla medlemmar som har ett giltigt träningskort med access till sport och plus. Denna träningsform bokas under beachträning på iksu.se eller via appen. Det finns bokningsbara pass för dig som både vill träna grundteknik och spela tillsammans med andra. Du kommer att träna med max sju andra deltagare som bokat in sig på passet. Tränaren ansvarar för två grupper samtidigt, en med damer och en med herrar. Träningen leds av spelare från IKSU beachvolley. Vid frågor kontakta IKSU på info@iksu.se.

Personlig Beachträning (läs mer under fliken "personlig träning")
För att boka PT-pass gör du följande.
1) Bestäm dig för vilken tränare du vill träna med, läs mer om tränarna under fliken "personlig träning"
2) Skicka en förfrågan och kom överrens om antal pass
3) Gå in på din kurs och betala.
4) Boka själv din bana i hallen och se till så att tränaren också får reda på denna tid. Hör av dig till eventuella medspelare.

Kostnaden är 250 kr/timme och du bokar din bana själv. Priset är detsamma oavsett hur många ni är på PT-passet.  Det innebär alltså att det kostar 125kr per person och timme om ni är två personer och ca 63 kr per person och timme om ni är fyra personer!

 För dig som ska söka till gymnasiet

Sök NIU med inriktning Beachvolley och Volleyboll. Start hösten 2018.

Läs mer och ansök här:

Vid frågor som rör träningsgrupper kontakta beachtraning@iksu.se.

Inbetalning för träningsgrupper sker under fliken "betala" INNAN träningarna startar.