Välkommen att söka till höstens träningsgrupper i beachvolleyboll

Ansök senast 6 september

Träningsperioden börjar 28 sep (v.40) och varar fram till tors 10 dec (v.50)

 

Trots Coronan fortsätter träningsverksamheten som vanligt. Vid eventuella förändringar informeras ni naturligtvis om det.

 

Det finns 3 olika kategorier av grupper att söka till (träningsgrupp, ungdomsgrupp, speciell satsning). Dessa beskrivs närmare under respektive flik.

 

Träningsgrupper 

Sektionen erbjuder sektionsmedlemmar med tävlingsambitioner möjlighet att delta i träningsgrupp med tränare. Max antal träningsgrupper i höst är 5 herr och 5 dam, från elit- till Open-nivå. Antalet grupper kan variera mellan terminerna. Varje grupp består av max 6 spelare och innefattar ett tränarlett träningspass på 1,5 timme per vecka. De krav vi ställer på våra träningsmedlemmar är följande:

 

  •       Tävla för IKSU beachvolley.
  •       Vara medlem i sektionen IKSU beachvolley.
  •       Hjälpa till med skötseln av våra anläggningar (IKSU, Skogis och Bettnes).
  •       Hjälpa till under Swedish Beach Tour i Umeå

 

Anmälan görs här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPfyY40kWnloGqygpOFjrdOWTB1NRytzI1xiov5wVInVIymg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

 

Urvalet görs baserat på tränaromdömen/kunskapsnivå och entrypoäng. 

För nya deltagare vars nivå är okänd eller svårbedömd kommer det att hållas en try-out. Vi kontaktar berörda i samband med sista anmälningsdag. 

 

TRY OUT: Torsdag 10/9 kl. 18:00

 

Kostnad för träningsgrupper: 1 000 kr

Tränare HT 2020

Om man är intresserad av att vara tränare under våren kryssar man för det i ansökningsformuläret. Att vara tränare innebär i regel att man håller en träning på 1,5 timmar varannan vecka men andra varianter finns också. 

 

Sektionskort

From hösten 2017 (start 1 oktober) så kan du inte längre köpa sektionskort för 2 900 kr bara genom att vara med i träningsgrupp. Du kan istället bidra till sektionen genom att vara tränare eller genom annat arbete (via IKSU beach styrelse), och därmed få köpa kortet för detta pris eller få det kostnadsfritt. 

 

För er som inte vill köpa ett sektionskort och inte har ett IKSU-kort på annat sätt så kommer det att finnas koder som gör att ni kommer innanför grindarna när ni ska träna. Är det så att ni vill ha en sådan kod så kontakta beachtraning@iksu.se.

 

Vid frågor som rör träningsgrupper kontakta beachtraning@iksu.se

 

Vi ses och har kul i sanden!

IKSU Beachvolley, träningsgruppsgruppen