Välkommen att söka till höstens träningsgrupper i beachvolleyboll

Ansök senast 6 september
Träningsperioden börjar 4 okt (v.40) och varar fram till tors 16 dec (v.50)

Äntligen kan vi köra igång träningsverksamheten igen. På grund av det långa träningsavbrottet har vi beslutat oss för att se över träningsupplägget efter att anmälningstiden gått ut. De vanliga träningsgrupperna samt ungdomsgrupperna kommer att fortlöpa i samma form som tidigare år men allt utöver det behöver diskuteras inom gruppen. Vänligen fyll i anmälningsformuläret med eftertanke då vi i år behöver all information vi kan för att göra det så bra som möjligt för alla våra medlemmar.

Finally, it is time to submit an application for the training groups in beach volleyball again. Due to Covid-19 the structure of the groups will be decided after the application period is over, but as a standard, we offer regular training groups and youth groups. Apply via the link below and please fill in the application form with consideration as we need all the information possible to make it as good as we can for all of our members.
If you have any questions, send an e-mail to beachtraning@iksu.se.

Det finns 2 olika kategorier av grupper att söka till (träningsgrupp, ungdomsgrupp). Dessa beskrivs närmare under respektive flik.

Träningsgrupper 

Sektionen erbjuder sektionsmedlemmar med tävlingsambitioner möjlighet att delta i
träningsgrupp med tränare. Max antal träningsgrupper i höst är 5 herr och 5 dam, från elit-till Open-nivå. Antalet grupper kan variera mellan terminerna. Varje grupp består av max 6 spelare och innefattar ett tränarlett träningspass på 1,5 timme per vecka. De krav vi ställer på våra träningsmedlemmar är följande:

  •       Tävla för IKSU beachvolley.
  •       Vara medlem i sektionen IKSU beachvolley.
  •       Hjälpa till med skötseln av våra anläggningar (IKSU, Skogis och Bettnes).
  •       Hjälpa till under Swedish Beach Tour i Umeå

Anmälan görs här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7zUar1ZJx12QC_AUmcOqq7mBTtDKHtqPF0XCgXtpkXf7fVA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Vanligtvis baseras urvalet på tränaromdömen/kunskapsnivå och entrypoäng. I höst kommer
vi att behöva frångå urvalsprocessen något då vi varken har tränaromdömen från tidigare
termin eller fullständigt rättvisa entrypoäng.

För nya deltagare vars nivå är okänd eller svårbedömd kommer det att hållas en try-out. Vi kontaktar berörda i samband med sista anmälningsdag. 

TRY OUT är Torsdag 9/9 17:45

Kostnad för träningsgrupper: 1 000 kr

Tränare HT 2021

Om man är intresserad av att vara tränare under våren kryssar man för det i ansökningsformuläret. Att vara tränare innebär i regel att man håller en träning på 1,5 timmar varannan vecka men andra varianter finns också. 

Sektionskort

From hösten 2017 (start 1 oktober) så kan du inte längre köpa sektionskort för 2 900 kr bara genom att vara med i träningsgrupp. Du kan istället bidra till sektionen genom att vara tränare eller genom annat arbete (via IKSU beach styrelse), och därmed få köpa kortet för detta pris eller få det kostnadsfritt. 

 För er som inte vill köpa ett sektionskort och inte har ett IKSU-kort på annat sätt så kommer det att finnas koder som gör att ni kommer innanför grindarna när ni ska träna. Är det så att ni vill ha en sådan kod så kontakta beachtraning@iksu.se.

 

Vid frågor som rör träningsgrupper kontakta beachtraning@iksu.se

 

Vi ses och har kul i sanden!

IKSU Beachvolley, träningsgruppsgruppen