Träningsgrupper seniorer

Sektionen erbjuder sektionsmedlemmar med tävlingsambitioner möjlighet att delta i träningsgrupp med tränare. Max antal träningsgrupper i vår är 5 herr och 5 dam, från elit- till Open-nivå. Varje grupp består av 6 spelare. De krav vi ställer på våra träningsmedlemmar är följande:

· Tävla för IKSU beachvolley.
· Vara medlem i sektionen IKSU beachvolley.
· Hjälpa till med skötseln av våra anläggningar (IKSU, Skogis och Bettnes).

Anmälan görs här: 

Urvalet görs baserat på tränaromdömen/kunskapsnivå och entrypoäng. För nya deltagare vars nivå är okänd eller svårbedömd kommer det eventuellt att hållas en try-out​. 

Speciell satsning

Från och med våren 2019 kommer IKSU beachvolley erbjuda två typer av satsningsgrupper på både dam- och herrsidan, Elitgruppen och Utmanargruppen. Du måste vara del av en ordinarie träningsgrupp för att söka till satsningsgrupperna. Tryck här för att läsa mer om grupperna och anmäla dig.

Ungdomsträning
IKSU beachvolley bedriver ungdomsträning för killar och tjejer från 13 till ca 18års ålder. Anmäl dig här.

Grundteknik och spelpass (guldkort krävs)
För alla medlemmar som har ett giltigt träningskort med access till sport och plus. Denna träningsform bokas under beachträning på iksu.se eller via appen. Det finns bokningsbara pass för dig som både vill träna grundteknik och spela tillsammans med andra. Du kommer att träna med max sju andra deltagare som bokat in sig på passet. Tränaren ansvarar för två grupper samtidigt, en med damer och en med herrar. Träningen leds av spelare från IKSU beachvolley. Vid frågor kontakta IKSU på info@iksu.se.

Vid frågor som rör träningsgrupper kontakta beachtraning@iksu.se.

Inbetalning för träningsgrupper sker under fliken "betala" INNAN träningarna startar.