Träningsgrupper seniorer
Sektionen erbjuder sektionsmedlemmar med tävlingsambitioner möjlighet att delta i träningsgrupp. Antalet träningsgrupper varierar men nivån är från elit- till Open-nivå. De krav vi ställer på våra träningsmedlemmar är följande:

  • Tävla för IKSU beachvolley.
  • Vara medlem i sektionen IKSU beachvolley.
  • Hjälpa till med skötseln av våra anläggningar (IKSU, Skogis och Bettnes).
  • Arbeta som funktionär vid Swedish Beach Tour Umeå.

Ansökan gör du här.

Speciell satsning
Vi fortsätter även med vårt nya format för vår träningsverksamhet där vi utöver befintliga träningsgrupper öppnar för möjligheten att söka till två olika typer av satsningsgrupper. Lär mer under fliken "speciell satsning" och skicka in ansökan. 

Ungdomsträning
IKSU beachvolley bedriver ungdomsträning för killar och tjejer från 13 till ca 18års ålder. Om du har några frågor kring ansökan eller ungdomsgrupperna kan du kontakta oss på ungdom.beach@iksu.se (för tillfället är våra ungdomsgrupper fulla).

Grundteknik och spelpass (guldkort krävs)
För alla medlemmar som har ett giltigt träningskort med access till sport och plus. Denna träningsform bokas under beachträning på iksu.se eller via appen. Det finns bokningsbara pass för dig som både vill träna grundteknik och spela tillsammans med andra. Du kommer att träna med max sju andra deltagare som bokat in sig på passet. Tränaren ansvarar för två grupper samtidigt, en med damer och en med herrar. Träningen leds av spelare från IKSU beachvolley. Vid frågor kontakta IKSU på info@iksu.se.

Vid frågor som rör träningsgrupper kontakta beachtraning@iksu.se.

Inbetalning för träningsgrupper sker under fliken "betala" INNAN träningarna startar.